Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο κι ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της, καθώς και ενός παιδικού της φίλου και της μικρής του κόρης. Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της Σεσίλια αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες και θα απειλήσουν τις ζωές εκείνων για τους οποίους η Σεσίλια νοιάζεται. Τα λογικά της θα αρχίσουν να κλονίζονται όταν θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που τη στοιχειώνει.

Σκηνοθεσία:

Leigh Whannell

Κύριοι Ρόλοι:

Elisabeth Moss … Cecilia Kass

Oliver Jackson-Cohen … Adrian Griffin

Aldis Hodge … James

Storm Reid … Sydney

Harriet Dyer … αδελφή της Cecilia

Anthony Brandon Wong …

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Leigh Whannell

Παραγωγή: Jason Blum, Kylie Du Fresne

Μουσική:

Φωτογραφία: Stefan Duscio

Μοντάζ: Andy Canny

Σκηνικά: Alex Holmes

Κοστούμια: Emily Seresin

  • Τα στοιχεία της ταινίας είναι ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας. Η τελική τους μορφή θα είναι έτοιμη με την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες.

 

  • Κυριότερη Προβολή στην Ελλάδα: Διανομή στις αίθουσες.
  • Παγκόσμια Κριτική Αποδοχή (Μ.Ο.):

Τίτλοι

Αυθεντικός Τίτλος: The Invisible Man

Ελληνικός Τίτλος: Ο Αόρατος Άνθρωπος

Άμεσοι Σύνδεσμοι

Ο Αόρατος Άνθρωπος (1933)

Αόρατο Άγγιγμα (2000)

Σεναριακή Πηγή

  • Μυθιστόρημα (χαρακτήρας): The Invisible Man του H.G. Wells.

Παραλειπόμενα

  • Πολύ χαλαρή και μοντέρνα μεταφορά του ήρωα του H.G. Wells, αλλά και reboot της διασκευής του 1933 της κλασικής σειράς Universal Monsters.
  • Ένας νέος αόρατος άνθρωπος έχει ξεκινήσει να σχεδιάζεται από το 2007, όπου είχε ανατεθεί στον David S. Goyer να γράψει ένα σενάριο. Ο Goyer ασχολούνταν μέχρι και το 2011, όπου και πάγωσε το σχέδιο.
  • Το 2016, ανακοινώθηκε ως μέρος του Dark Universe της Universal (με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp), που θα αναβίωνε τα τέρατα της εταιρίας από τη παλιά σειρά Universal Monsters. Η αρνητική όμως αποδοχή της πρώτης ταινίας, της Μούμιας, έβαλε τέρμα στη σειρά. Έτσι, η εταιρία συνασπίστηκε με την Blumhouse Productions τον Ιανουάριο του 2019, με τον Depp να μην είναι πια στον σχεδιασμό.
  • Armie Hammer και Alexander Skarsgard ήταν οι βασικοί υποψήφιοι για τον “αόρατο” ρόλο.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Γκαλερι φωτογραφιων

7 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.