ΣυντάκτηςΣταύρος Γανωτής

  • Το θετικό για το επόμενο Lara Croft είναι πως θα βρίσκεται σε γυναικεία χέρια, αλλά το αρνητικό είναι πως αυτά είναι τελείως άπειρα από σκηνοθεσία. Ο λόγος για τη Misha Green, που έχει στο βιογραφικό της τα σενάρια των σειρών Lovecraft Country και Underground, και τώρα καλείται από την MGM να διευθύνει την Alicia Vikander στη νέα περιπέτεια της. Φυσικά και όλες οι ευχές μας μαζί της.

  • Το δικαστήριο “τσεκούρωσε” οικονομικά τη Weinstein Co. Ακόμα κι αν είναι πια 3 χρόνια που δήλωσε πτώχευση, τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Harvey Weinstein (άνω των 50 στον αριθμό!) έχουν να λαβαίνουν 17,1 εκ. δολάρια από την κινηματογραφική εταιρία. Επιπροσθέτως, οι πρώην υπάλληλοι και προϊστάμενοι του φαλιρημένου στούντιο δικαιούνται αποζημιώσεις του ύψους των 9,7 εκ. δολαρίων.
  • Η συνεχώς ανερχόμενη Samara Weaving θα ηγείται του καστ της ταινίας Liz. Το βιογραφικό φιλμ εποχής του Adam Leon θα περιγράφει την ιστορία της πρώτης Αμερικανής που κέρδισε το δικαίωμα να θεωρείται μια διασημότητα. Αυτή ήταν η Elizabeth Patterson Bonaparte, πρώτη σύζυγος του αδελφού του Ναπολέων, και ίνδαλμα κομψότητας και ανεξαρτησίας ανάμεσα στην καλή κοινωνία των ΗΠΑ.

  • Τα Bafta έδωσαν μεγαλύτερη “άπλα” στο χρονικό πλαίσιο που χρειάζεται μια ταινία να κάνει πρεμιέρα για να βρίσκεται στις φετινές λίστες τους. Έτσι, μέχρι και τις 9 Απριλίου οι ταινίες προλαβαίνουν να είναι έγκυρες για τα βραβεία του 2020, μια απόφαση που ήρθε μετά τη συνεχιζόμενη έξαρση του πανδημικού κύματος. Να θυμίσουμε πως τα βραβεία έχουν προγραμματισμένη την τελετή τους για τις 11 Απρίλη.
  • Κατηγορηματική και επίκαιρη, η Keira Knightley δηλώνει δημοσίως πως δεν πρόκειται να συμμετέχει ποτέ ξανά σε γυμνή σκηνή υπό το βλέμμα αντρών. Ποιος θα την αδικήσει με όλα αυτά που βγαίνουν συνεχώς -και ευτυχώς- στην επιφάνεια;


⇓ Το Trailer της Ημέρας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *