Η κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo εγκαινιάζει τη σεζόν προσκαλώντας τους συνδρομητές της στα θερινά σινεμά, επιδοτώντας τα δωρεάν εισιτήριά τους!

Γίνεται να πηγαίνεις δωρεάν σινεμά, να έχεις πρόσβαση στο μεγαλύτερο online κατάλογο ταινιών από όλες τις συσκευές και να στηρίζεις τις αίθουσες; Γίνεται, με το Cinobo.

Το Cinobo γιορτάζει την έναρξη της θερινής σεζόν χαρίζοντας ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά πάνω από 11 δωρεάν εισιτήρια για σινεμά σε κάθε έναν από τους συνδρομητές του, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στο να γεμίσουν οι αίθουσες και αυτό το καλοκαίρι!

Αναλαμβάνοντας να πληρώσει τα δωρεάν εισιτήρια των συνδρομητών του στις αίθουσες, δίνει κίνητρο στους χιλιάδες κινηματογραφόφιλους που το ακολουθούν να κάνουν και πάλι αγαπημένη τους συνήθεια την έξοδο και την εμπειρία θέασης στη μεγάλη οθόνη, με έως και 3 δωρεάν εισιτήρια κάθε μήνα! Κλείνει έτσι ραντεβού με τους συνδρομητές του, όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στα σινεμά.

Με τα δωρεάν εισιτήρια των Cinobo Nights, οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν σημαντικές ταινίες της φετινής κινηματογραφικής σεζόν σε Α’ προβολή στη μεγάλη οθόνη. Κάθε συνδρομητής δικαιούται δωρεάν εισιτήριο για κάθε μία από τις ταινίες που είναι αναρτημένες στη σελίδα των Cinobo Nights και που θα προστίθενται μελλοντικά. Οι συνδρομητές μπορούν να αξιοποιήσουν τα δωρεάν εισιτήριά τους σε συνεργαζόμενους κινηματογράφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες σχετικά με τα Cinobo Nights, το πρόγραμμα προβολών και τις συνεργαζόμενες αίθουσες στην ιστοσελίδα των Cinobo Nights.

Όσοι κινηματογραφόφιλοι δεν είναι ήδη συνδρομητές Cinobo και θέλουν να κάνουν χρήση της προσφοράς, μπορούν να εγγραφούν στην κινηματογραφική streaming πλατφόρμα με μηνιαία συνδρομή 7.99€ και να έχουν πρόσβαση όχι μόνο στη μεγαλύτερη και πιο ενημερωμένη online συλλογή ανεξάρτητου και διεθνούς κινηματογράφου στην Ελλάδα, από όλες τις συσκευές, αλλά και δωρεάν πρόσβαση σε αγαπημένα θερινά!

Η αρχή για τη φετινή σεζόν έγινε με τη βραβευμένη γαλλική ταινία Full Time, και τα ελληνικά Μαγνητικά Πεδία που σημειώνουν απανωτά sold-out στα θερινά της χώρας.

Ακολουθεί ο προγραμματισμός με τις υπόλοιπες ταινίες που θα προβάλλονται τους επόμενους μήνες στο πλαίσιο των Cinobo Nights:

Μαύρα Γυαλιά του Ντάριο Αρτζέντο, από 2 Ιουνίου στους κιν/φους

Παρίσι, 13ο Διαμέρισμα του Ζακ Οντιάρ, από 9 Ιουνίου στους κιν/φους

Αγέλη Προβάτων του Δημήτρη Κανελλόπουλου, από 23 Ιουνίου στους κιν/φους

Η Χαμένη Σκηνή του Ζανγκ Γιμού, από 7 Ιουλίου στους κιν/φους

Το Κόλπο της Νυφίτσας του Χουάν Χοσέ Καμπανέλλα, από 21 Ιουλίου στους κιν/φους

Αμίρα του Μοχάμεντ Ντιάμπ, από 4 Αυγούστου στους κιν/φους

Φτερά και Πούπουλα του Ομάρ Ελ Ζοχάιρι, από 18 Αυγούστου στους κιν/φους

Οι Ροδακινιές του Αλκαράς της Κάρλα Σιμόν, από 1 Σεπτεμβρίου στους κιν/φους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *