Ο τολμηρός ληστής Γάτος Σπιρουνάτος ανακαλύπτει πως το πάθος του για κίνδυνο και η αδιαφορία του για την ασφάλεια έχουν επιπτώσεις. Ο Σπιρουνάτος έχει σπαταλήσει τις έξι από τις επτά ζωές του, αν και ο ίδιος είχε πάψει να τις μετράει εδώ και καιρό. Η επιθυμία να ξανακερδίσει τις χαμένες ζωές του οδηγεί τον Γάτο στη σπουδαιότερη περιπέτεια του. Ξεκινάει λοιπόν ένα επικό ταξίδι στο Μαύρο Δάσος για να βρει το μυθικό Αστέρι των Ευχών και να αποκαταστήσει τις χαμένες ζωές του. Όμως, με μόνο μία ζωή να του απομένει, ο Σπιρουνάτος αναγκάζεται να ταπεινωθεί και να ζητήσει τη βοήθεια της πρώην συντρόφου και νυν νέμεση του, της μαγευτικής Κίτι. Στην προσπάθειά τους, ο Γάτος και η Κίτι θα έχουν τη βοήθεια -τόσα ήξεραν…- από ένα φλύαρο, αμείλικτα χαρούμενο κοπρόσκυλο, τον Πέρο. Μαζί, η τριάδα των ηρώων θα πρέπει να καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τη Χρυσομαλλούσα και τις Τρεις Αρκούδες, τον ‘Big’ Τζακ Χόρνερ, και τον Κακό Λύκο, τον τρομακτικό κυνηγό επικηρυγμένων.

Σκηνοθεσία:

Joel Crawford

Januel Mercado (βοηθητικός)

Κύριοι Ρόλοι:

Antonio Banderas … Puss in Boots (φωνή)

Salma Hayek … Kitty Softpaws (φωνή)

Harvey Guillen … Perro (φωνή)

Florence Pugh … Goldilocks (φωνή)

John Mulaney … ‘Big’ Jack Horner (φωνή)

Wagner Moura … Big Bad Wolf (φωνή)

Olivia Colman … Mama Bear (φωνή)

Ray Winstone … Papa Bear (φωνή)

Samson Kayo … Baby Bear (φωνή)

Da’Vine Joy Randolph … (φωνή)

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Paul Fisher

Παραγωγή: Mark Swift

Μουσική: –

Μοντάζ: James Ryan

Σκηνικά: Nate Wragg

  • Τα στοιχεία της ταινίας είναι ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας. Η τελική τους μορφή θα είναι έτοιμη με την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες. 

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Αναμένεται.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: Puss in Boots: The Last Wish
  • Ελληνικός Τίτλος: Γάτος Σπιρουνάτος 2: Η Τελευταία Επιθυμία

Άμεσοι Σύνδεσμοι

Σεναριακή Πηγή

  • Στόρι (χαρακτήρας): Σρεκ 2 του Andrew Adamson.
  • Παραμύθι (χαρακτήρας): Puss in Boots του Charles Perrault.

Παραλειπόμενα

  • Τεχνική: Computer-animated (ψηφιακό)
  • Το 2012, ο Guillermo del Toro, ως εκτελεστής παραγωγής, είχε μιλήσει για την ύπαρξη κάποιων δοκιμαστικών σεναρίων για ένα σίκουελ, με τον σκηνοθέτη Chris Miller να δηλώνει έτοιμος να πάει τον Γάτο σε εξωτικά μέρη. Το 2014, ο Antonio Banderas αποκάλυψε ότι είχε ξεκινήσει ο σχεδιασμός, ενώ το φιλμ με τίτλο Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves αναμένονταν τότε για το 2018. Την επόμενη χρονιά, όμως, η DreamWorks Animation έβγαλε από τον προγραμματισμό την ταινία, ως μέρος μιας νέας πολιτικής που δεν άφηνε πάνω από 2 παραγωγές του στούντιο μέσα στην ίδια χρονιά. Το 2015, και πάλι ο Banderas δήλωνε ότι ο σχεδιασμός ήταν σε επανεκκίνηση, αλλά κι ότι ο Σρεκ θα εμφανίζονταν στην ταινία. Ήρθε το 2018, και ο Chris Meledandri ανέλαβε εκτελεστής παραγωγής τόσο για αυτό όσο και για το πέμπτο Σρεκ. Τον Φεβρουάριο του 2019 επιβεβαιώθηκε οριστικά η παραγωγή, αλλά με σκηνοθέτη τον Bob Persichetti. Τέλος, το 2001 προτιμήθηκε ο Joel Crawford για τη σκηνοθεσία, λόγω της δουλειάς του στο Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή.

Μουσικά Παραλειπόμενα

  • Αρχικά είχε ανακοινωθεί ο John Debney για τη μουσική.

Γκαλερι φωτογραφιων

15 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.