Όταν ο επί πολλά χρόνια χαμένος πατέρας του Πο κάνει ξαφνική εμφάνιση, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο των πάντα, τη γενέτειρα του Πο, και γνωρίζουν ένα σωρό νέους χαρακτήρες της φυλής τους. Αλλά όταν ένας υπερφυσικός κακός, ο Κάι, ξεκινάει τη δόλια αποστολή του να εξαφανίσει όλους τους δάσκαλους του κουνγκ-φου στην Κίνα, ο Πο αναλαμβάνει τη δική του απίθανη αποστολή να εκπαιδεύσει ένα χωριό ολόκληρο αξιαγάπητων πάντα, για να δημιουργήσει την απόλυτη ομάδα των Πάντα του Κουγκ-Φου.

Σκηνοθεσία:

Alessandro Carloni

Jennifer Yuh Nelson

Κύριοι Ρόλοι:

Jack Black … Po (φωνή)

Bryan Cranston … Li Shan (φωνή)

Dustin Hoffman … Shifu (φωνή)

J.K. Simmons … Kai (φωνή)

Angelina Jolie … Tigress (φωνή)

Lucy Liu … Viper (φωνή)

Jackie Chan … Monkey (φωνή)

Seth Rogen … Mantis (φωνή)

David Cross … Crane (φωνή)

James Hong … Κος Ping (φωνή)

Kate Hudson … Mei Mei (φωνή)

Randall Duk Kim … Oogway (φωνή)

Jean-Claude Van Damme … Croc (φωνή)

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Jonathan Aibel, Glenn Berger

Παραγωγή: Melissa Cobb

Μουσική: Hans Zimmer

Μοντάζ: Clare Knight

Σκηνικά: Raymond Zibach

 

  • Κυριότερη Προβολή στην Ελλάδα: Διανομή στις αίθουσες.
  • Παγκόσμια Κριτική Αποδοχή (Μ.Ο.): Θετική.

Τίτλοι

Αυθεντικός Τίτλος: Kung Fu Panda 3

Ελληνικός Τίτλος: Kung Fu Panda 3

Άμεσοι Σύνδεσμοι

Kung Fu Panda (2008)

Kung Fu Panda 2 (2011)

Σεναριακή Πηγή

  • Στόρι (χαρακτήρες): Kung Fu Panda των Ethan Reiff, Cyrus Voris.

Παραλειπόμενα

  • Τεχνική: Computer-animated (ψηφιακό)
  • Η ταινία είναι τρισδιάστατη.
  • Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί για το τέλος του 2015, αλλά όταν ανακοίνωσε το Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει τη δική του ημερομηνία εξόδου, οι παραγωγοί αποφάσισαν ότι ήθελαν να αποφύγουν τον ανταγωνισμό. Δεν του βγήκε καθόλου σε κακό αυτή η απόφαση, αν λάβει κανείς υπόψιν τα 521,2 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις, έναντι κόστους των 145.
  • Και στα ελληνικά, με τις φωνές των: Χρήστος Θάνος (Πο), Ντίνος Σούτης (Κάι), Πέτρος Δαμουλής (Λι), Σπύρος Μπιμπίλας (Κος Πινγκ), Μανώλης Γιούργος (Σίφου), Κώστας Δαρλάσης (Όογκουεϊ), Υρώ Λούπη (Τίγρης), Νέστορας Κοψιδάς (Γερανός), Λεωνίδας Κακούρης (Μάντις), Γιώργος Παπαδόπουλος (Μαϊμού), Μαρία Ζερβού (Οχιά), Άννα Κουτσαφτίκη (Μέι Μέι), Τηλέμαχος Παττάς (Αγκαλίτσας), Βασίλης Μήλιος (δάσκαλος Κότα/δάσκαλος Αρκούδος), Χάρης Μπόσινας, Μελίνα Χατζηγεωργίου. Σκηνοθετική επιμέλεια: Πέτρος Δαμουλής. Μετάφραση: Λένα Μαραβέα.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Κριτικός: Σταύρος Γανωτής

Έκδοση Κειμένου: 22/12/2016

Είχαμε ένα μουδιασμένο πρώτο μέρος, αλλά και την έκπληξη ενός καλού δεύτερου. Αυτό το τρίτο κομμάτι του franchise του “κουνγκφουκιστή” πάντα ευτυχώς συνεχίζει ποιοτικά από εκεί που μας άφησε το δεύτερο, με αιχμή στον πλούτο των χρωμάτων και σε ένα εξαιρετικά πλουμιστό ντεκόρ που κερδίζει το στοίχημα. Επιπλέον, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι καλά από πλευράς χιούμορ, ενώ και η δράση είναι καλοδουλεμένη, πάντα βέβαια στα πλαίσια ενός προβλέψιμου οικογενειακού θεάματος. Αλλά αυτό που επίσης γίνεται αισθητό, είναι ότι δεν έχουμε κάποιο βήμα προς τα εμπρός. Είτε μια διαφορετική τάση στο σχέδιο, είτε κάτι το ξεχωριστό στην πλοκή ή τους χαρακτήρες. Τουτέστιν, αν είστε ήδη φίλοι του τρομερού Πο θα χαρείτε με αυτήν του τη νέα περιπέτεια. Αλλά αν από εδώ περιμένετε να σας κερδίσει τις εντυπώσεις, φοβάμαι ότι δεν θα ευτυχίσετε.

Βαθμολογία:


Γκαλερι φωτογραφιων

14 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.