Η Λούσι Χιλ είναι μια φιλόδοξη καριερίστα που ζει στο Μαϊάμι. Όταν της ζητείται να διεκπεραιώσει μια δύσκολη αποστολή για την εταιρεία, η οποία μπορεί να της επιφέρει την πολυπόθητη προαγωγή, δεν διστάζει να πει το ναι. Αυτό που δεν υπολογίζει όμως είναι ότι θα πρέπει να ζήσει σε μια μικρή πόλη της Μινεσότα, και να προσαρμόσει τη ζωή της εκεί.

Σκηνοθεσία:

Jonas Elmer

Κύριοι Ρόλοι:

Renee Zellweger … Lucy Hill

Harry Connick Jr. … Ted Mitchell

Siobhan Fallon Hogan … Blanche Gunderson

J.K. Simmons … Stu Kopenhafer

Frances Conroy … Trudy Van Uuden

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Ken Rance, C. Jay Cox

Παραγωγή: Paul Brooks, Tracey E. Edmonds, Phyllis Laing, Andrew Paquin, Peter Safran, Darryl Taja

Μουσική: John Swihart

Φωτογραφία: Chris Seager

Μοντάζ: Troy Takaki

Σκηνικά: Dan Davis

Κοστούμια: Lee Harper, Darena Snowe

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Αρνητική.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: New in Town
  • Ελληνικός Τίτλος: Ήρθε ο Έρωτας στην Πόλη

Παραλειπόμενα

  • Ο J.K. Simmons δεν χρησιμοποιεί κάποιο “εφέ” για να δείχνει τόσο παχύς, απλά είχε πάρει περίπου 20 κιλά.
  • Κατά τη διάρκεια του post-production, ο Jonas Elmer ήρθε σε ρήξη με τους παραγωγούς και αποχώρησε. Εκείνος ήθελε η ταινία να αφορά ένα πιο ώριμο κοινό, κι ενώ αρχικά οι παραγωγοί είχαν συμφωνήσει, έπειτα άλλαξαν γνώμη. Ο δανός σκηνοθέτης δεν θέλησε να εργαστεί ποτέ ξανά στις ΗΠΑ.

Κριτικός: Χάρης Καλογερόπουλος

Έκδοση Κειμένου: 13/10/2014

Μπορεί να φταίει και το μάλλον αδιάφορο, εύκολο, χιλιοειπωμένο σενάριο, αλλά σίγουρα η Ρενέ Ζελβέγκερ είναι έξω από τα νερά της. Δεν μπόρεσε να συνδυάσει το τσαγανό που έβγαλε στο «Cold Mountain» μαζί με την αλά Μέριλιν θηλυκότητα που απέδωσε στο «Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς», γιατί ο εδώ ρόλος απαιτεί κάτι ενδιάμεσο. Από τη μια, είναι η αποφασιστική «σκύλα» της μεγάλης εταιρίας που πάει να εκτιμήσει τη βιωσιμότητα μιας μικρής φάμπρικας στη Μινεσότα και να αυξήσει την παραγωγή ανασχεδιάζοντας, απολύοντας κ.λπ., από την άλλη, είναι η κοπέλα που θα λιώσει σταδιακά από την παρουσία του ώριμου παίδαρου της περιοχής, Τεντ (Χάρι Κόνικ Τζούνιορ). Επίσης, από τη μια καπιταλίστρια, από την άλλη σοσιαλίστρια -περίπου, δηλαδή. Τυπική ρομαντική κομεντί που απλά δεν λειτουργεί. Μόνο στο επίπεδο της παραξενιάς των καλοσυνάτων κατά βάθος επαρχιωτών.

Βαθμολογία:


Γκαλερι φωτογραφιων

20 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.