Ο Παπ, ένας μικρός καρχαριούλης, ανακαλύπτει μια σειρά από υφάλους γεμάτους με αυγά, ενώ παίζει στον ωκεανό με τους φίλους του. Όμως, δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται εκεί. Λαθροκυνηγοί έχουν ήδη βρει το σημείο και κλέβουν τα αυγά. Ο μικρούλης αλλά γενναίος Παπ αποφασίζει να σώσει την οικογένειά του και να πολεμήσει τους ανθρώπους με κάθε ψαρικό τρόπο… στη στεριά. Βοηθοί του ο επιστήμονας κύριος Χταπόδης και ο λαίμαργος Τζούλιους που ονειρεύεται να φάει επιτέλους γευστικά κοτόπουλα! Εγκαταλείποντας τη θάλασσα, βρίσκονται στον όμορφο αλλά και πολύ επικίνδυνο κόσμο των ανθρώπων.

Σκηνοθεσία:

Aun Hoe Goh

Κύριοι Ρόλοι:

Diong Chae Lian … Pup (φωνή)

Gavin Yap … Julius (φωνή)

Christina Orow … Mertle (φωνή)

Kennie Dowle … Octo (φωνή)

Jason Cottom … Larry (φωνή)

Andrew Susay … Moe (φωνή)

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Jeffrey Chiang

Παραγωγή: Gene Lim, Mahmoud Orfali

Μουσική: Yan Wei Tan

Μοντάζ: Louis Teo

Σκηνικά: Steve L. Smith

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Αρνητική.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: SeeFood
  • Ελληνικός Τίτλος: Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές
  • Διεθνής Τίτλος: Sea Level [ΗΠΑ]

Παραλειπόμενα

  • Τεχνική: Computer-animated (ψηφιακό)
  • Χρειάστηκαν 2 χρόνια για να τελειώσει ο σχεδιασμός της ταινίας. Παίρνοντας ως υπόδειγμα το Ψάχνοντας τον Νέμο, η ομάδα 40 ανθρώπων του animation επικεντρώθηκε στη μελέτη των συγκεκριμένων πλασμάτων, και πώς αυτή θα αποτυπώνονταν ρεαλιστικά στους χαρακτήρες τους.
  • Και στα ελληνικά, με τους: Γιώργος Στεφόπουλος (Tζούλιους/τέρας), Σοφία Παναηλίδου (Παπ/Ρούμπι), Τζίνη Παπαδοπούλου (Μιρτλ/Χέδερ/γαρίδα/Κα Τσονγκ), Δημήτρης Παπαδάτος (Όκτο/καβούρι), Kωνσταντίνος Κακκανάς (ψάρια/κακός), Γιώργος Σκουφής (Σπιν). Σκηνοθετική επιμέλεια: Σοφία Παναηλίδου.

Μουσικά Παραλειπόμενα

  • Σάουντρακ δεν κυκλοφόρησε ποτέ, μια και ο συνθέτης Yan Wei Tan, μόλις 36 ετών, έφυγε από τη ζωή πριν ολοκληρωθεί η εργασία του.

Γκαλερι φωτογραφιων

10 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *