Την προβολή των φετινών ταινιών υποψήφιων για το Βραβείο Κοινού LUX 2024 παραχώρησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου ΚΙΝΟ ATHENS που θα πραγματοποιηθεί για 2η χρονιά από 1 έως 10 Μαρτίου 2024.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τις υποψήφιες προς βράβευση ταινίες στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με ελεύθερη είσοδο τις εξής ημέρες προβολών:

Στο ποταμόπλοιο

Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024, 19:00

Στο γραφείο των καθηγητών

Τρίτη 05 Μαρτίου 2024, 19:00

Πεσμένα Φύλλα

Τετάρτη 06 Μαρτίου 2024, 19:00

Η αδελφότητα της καπνιστής σάουνας

Πέμπτη 07 Μαρτίου 2024, 19:00

Το Βραβείο Κοινού LUX παρουσιάζεται κάθε χρόνο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τη European Film Academy, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το δίκτυο Europa Cinemas. Το βραβείο τιμά τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με κοινωνικά, πολιτικά και πολιτιστικά ζητήματα στην Ευρώπη. Χάρη στο Βραβείο Κοινού LUX, και οι υποψήφιες ταινίες θα υποτιτλιστούν στις 24 επίσημες γλώσσες της ΕΕ και θα προβληθούν σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις ταινίες, να τις βαθμολογήσετε σε αυτόν τον ιστότοπο και να κερδίσετε ένα από τα συναρπαστικά δώρα. Η πλατφόρμα βαθμολόγησης είναι ήδη ανοιχτή!

Υπενθυμίζουμε ότι το φετινό ΚΙΝΟ ATHENS θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 10 Μαρτίου 2024 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Τεχνόπολη και το Σεράφειο Δήμου Αθηναίων και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Η διοργάνωση υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων, του Athens Film Office και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Το 2ο ΚΙΝΟ ATHENS θα περιλαμβάνει ταινίες κάθε είδους, από όλο τον κόσμο, από το ανεξάρτητο σινεμά, με διαγωνιστικά τμήματα μικρού και μεγάλου μήκους, εργαστήρια, masterclasses, DJ sets και άλλες παράλληλες δράσεις.

Όλο το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2024  στην ιστοσελίδα του KINO Athens www.kinoathens.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *