Συντάκτης Σταύρος Γανωτής

Μια και ο ίδιος επέλεξε να το μοιραστεί με όλους μέσω του Twitter χθες το βράδι, στον Jeff Bridges διαγνώστηκε λευχαιμία. Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για τύπο καρκίνου του αίματος ή του μυελού των οστών που χαρακτηρίζεται από τη μη φυσιολογική αύξηση ανώριμων και πρόδρομων μορφών των λευκών αιμοσφαιρίων.

Ο αγαπημένος 71χρονος ηθοποιός δεν διευκρίνισε τον τύπο λευχαιμίας που βρίσκεται μέσα του, αλλά καθησύχασε λέγοντας ότι: «Παρότι είναι μια σοβαρή ασθένεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω μια καλή ομάδα γιατρών, και η πρόγνωση είναι καλή».

Και αφού ευχαρίστησε για τις προσευχές και την υποστήριξη, ο Dude ήθελε να θυμίσει στους Αμερικανούς τη σημαντικότητα του ψήφου…

Τα στατιστικά βέβαια δεν είναι υπέρ του, μια και χαρακτηριστικά το 2000 διαγνώστηκαν 256.000 περιπτώσεις ανά τον πλανήτη, με τις 209.000 να καταλήγουν. Από την άλλη, αν δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν τη θετική ενέργεια να ξεπεράσουν και το αξεπέραστο, τότε λάθος ταινίες βλέπαμε!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ έχει να βρεθεί επί της μεγάλης οθόνης από το 2018 και το Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ, αλλά αυτή την εποχή βρίσκεται σε γυρίσματα για τη μίνι σειρά The Old Man, για το FX Network, από τους δημιουργούς του Black Sails και του Human Target.

Ανάμεσα στις ευχές ας προσθέσει και μία ακόμα ολόψυχη, τη δική μας!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *