Συντάκτης Σταύρος Γανωτής

Και η απάντηση μονολεκτικά… είναι όχι! Είπαμε σήμερα να σας πούμε το Καλημέρα μας πιο αναλυτικά, μια και χαιρόμαστε να αισθανόμαστε ότι ανοίγουμε τα εσωτερικά μας κιτάπια σε όσους μας επιλέγουν ως καθημερινή σινε-συντροφιά τους. Και μια και μαζεύτηκαν δύο-τρία πράγματα που θα θέλαμε να μοιραστούμε, ας τα δούμε ένα προς ένα…

Καταρχάς, μέσα σε αυτό το σαββατοκύριακο θα αλλάξει εκ νέου η μορφή των καθημερινών μας ειδήσεων πάνω σε όσα συμβαίνουν στον συνεχώς εν κινήσει κινηματογραφικό πλανήτη. Όχι αυτή τη φορά ως προς τη δομή, απλά το The Daily Newsfeed θα αποκτήσει τη δική του, αυτόνομη σελίδα, η οποία θα ανανεώνεται καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα. Θέλαμε να κάνουμε και πιο «ανάλαφρη» έτσι την πρώτη σελίδα, ώστε να κατευθύνει ευκολότερα εσάς προς τα ενδότερα του Filmy, τα οποία αυτή τη στιγμή αποτελούνται από κάτι παραπάνω από 10.000 σελίδες, κι ας είμαστε επί της ουσίας στον ιντερνετικό αέρα μονάχα 3μιση μήνες!

Κατά δεύτερον, μετά μεγάλης λύπης δεν βρέθηκε η κατάλληλη χημεία με τον Γιώργο Δαβίτο, και δεν συνεχίζεται η συνεργασία μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τιμούμε απεριόριστα την ξεχωριστή παρέα που μας-σας κράτησε αυτό το καλοκαίρι με το The Daily Filmy, ούτε φυσικά θα χαθεί από το Filmy, μια και οι κριτικές του στολίζουν τις αντίστοιχες ταινίες τους. Πάνω πάλι σε αυτό, η δομή που θα παρουσιάζονται στο μέλλον οι καθημερινές ειδήσεις στο περιοδικό μας θα εξαρτηθεί από τον χρόνο που μπορούμε να διαθέσουμε σε αυτές (μην ξεχνάμε ότι πρώτο μας στοίχημα είναι η απόλυτη για τα ελληνικά δεδομένα DataBase), αναλόγως φυσικά με τις μελλοντικές προσθήκες στο team.

Και με το τελευταίο, παίρνουμε πάσα για να πούμε ότι αναζητούνται άτομα να πλαισιώσουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα, χωρίς να κρύβουμε ότι υπάρχει ένα «catch» σε αυτό. Το Filmy ακόμα δεν έχει μπει στη διαδικασία ανεύρεσης οικονομικών πόρων, αναμένοντας να φτάσει εκεί που θα έχει αληθινό νόημα αυτή η διαδικασία, άρα αυτή τη στιγμή «πληρώνει» με την υπόσχεση πως όταν έρθουν οι πόροι, τίποτα δεν θα μένει αμισθί. Ούτε, που λέει ο λόγος, η τελεία. Αιχμή αυτή πάλι τη στιγμή στην αναζήτηση μας είναι κάποιος που να αποδειχτεί καλός στη συγγραφή κριτικών, ώστε να συμπεριληφθεί στην ομάδα των δημοσιογραφικών προβολών (previews).

Κατά τα άλλα, παρότι η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει συλλήβδην με τη μάστιγα που χτύπησε φέτος την ανθρωπότητα, εμείς διατηρούμε την αισιοδοξία μας και συνεχίζουμε να χτίζουμε για ένα κομμάτι του αύριο που δεν χρειάζεται να είναι κατώτερο του χθες. Απλά αυτό προϋποθέτει πολύ, πολύ κούραση, μα από την πλευρά μας… δεν μασάμε!

Για επικοινωνία με το Filmy εδώ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *