Συντάκτης: Σταύρος Γανωτής

Μπορεί η έβδομη τέχνη να εξυπακούεται ότι είναι συνυφασμένη με την ψυχαγωγία (η οποία λανθασμένα εξαιρεί στον σύγχρονο κόσμο και την έννοια της ανάτασης της ψυχής), αυτό όμως δεν την αποκόβει κι από τον κοινωνικό της χαρακτήρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτές οι μέρες δεν είναι ούτε για χαρές, ούτε για εορτασμούς, ούτε εν κατακλείδι για πλουμιστά εγκαίνια. Έτσι, το Filmy αποφάσισε να κάνει μια πλέον ήσυχη είσοδο στα πράγματα, δίχως συγκεκριμένη ημερομηνία που θα προϋπόθετε έστω και το μισό «ζήτω».

Με πιο απλά λόγια, εντός των επόμενων ημερών, το περιοδικό μας θα δείξει σιγά-σιγά τα στοιχεία αυτά που θα το καθορίσουν ως εν πλήρη κινήσει, και θα φύγει αυτό το «καταραμένο» υπό κατασκευή που μας βάραινε εδώ και καιρό. Ομολογούμε ότι ούτε καν τα κέφια μας δεν είναι τώρα εκείνα που θα πρόσφεραν το 100% των δυνατοτήτων μας σε εσάς, κάτι που όμως αποτελεί πάντα το απώτερο στοίχημα μας.

Κομμάτι-κομμάτι, λοιπόν, οι αλλαγές θα είναι συνεχόμενες, είτε μικρές είτε μεγάλες, με την ελπίδα όταν θα έρθουν πιο ήρεμες ημέρες σε αυτό τον τόπο, να αποτελούμε ήδη κομμάτι μιας ευχάριστης πλευράς της δοκιμασμένης καθημερινότητας σας. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, ακόμα κι αν ο αρχικός μας προγραμματισμός πήγε περίπατο… ελέω του ότι ακόμα η ανθρωπότητα δεν έχει βρει εκείνα τα κουμπιά που θα την οδηγούσαν σε έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *