Αγαπημένοι μας αναγνώστες,

Με γνώμονα την καλύτερη σας εμπειρία επί του site μας αλλά και την ανάπτυξη του ώστε να ανταποκριθεί και σε περαιτέρω ανάπτυξη μελλοντικά, το filmy προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας με δύο σημαντικούς παράγοντες του χώρου, έναν του εγχώριου κι έναν του διεθνούς πεδίου.

Σε σχέση με τα δικά μας πράγματα, πλέον φιλοξενούμε εν είδει χορηγίας την επίσημη σελίδα της νέας εταιρείας διανομής Enorama Distribution, η οποία και θα επιδιώξει να κάνει τη διαφορά στην κινηματογραφική σας ψυχαγωγία. Οι «παράλληλοι» βέβαια βίοι μας με την Enorama δεν σημαίνει ότι θα επηρεάσουν στο ελάχιστο την κριτική μας αξιοπιστία, και ως προς τη στάση μας γενικά επί του συνολικού κινηματογραφικού γίγνεσθαι δεν θα υπάρξουν οι παραμικρές εκπτώσεις. Είναι κάτι που θέλουμε να τονίσουμε εξαρχής, μια και κρίνεται η φερεγγυότητα μας που χτίσαμε με τόσο μα τόσο κόπο, όχι μόνο εδώ αλλά και στις πρότερες συνεργασίες μας.

Η δεύτερη υπογραφή έπεσε με τη διεθνούς φήμης ιστοσελίδα JustWatch. Αυτή έχει ως κεντρική της ιδιότητα, αν δεν τη γνωρίζετε ήδη, τη συνεργασία με μεγάλες streaming πλατφόρμες του εξωτερικού (μεταξύ αυτών: Apple TV, Google Play, Netflix, Prime Video, Mubi) και την παραπομπή του χρήστη εκεί που πρέπει ώστε να παρακολουθήσει απολύτως νόμιμα την κάθε ταινία που επιθυμεί και υπάρχει σε διαθεσιμότητα. Μέσω της εφαρμογής της λοιπόν που πλέον βρίσκεται στα δεξιά κάθε σελίδας ταινίας μας, μπορείτε όχι μόνο να δείτε αν είναι διαθέσιμη σε κάποια από τις συγκεκριμένες streaming πλατφόρμες, αλλά να πατήσετε και να βρεθείτε στη σελίδα εκείνη που πρέπει, ώστε να παρακολουθήσετε, μετά ανάλογου αντιτίμου φυσικά, την ταινία. Κι αυτό, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τη «βόλτα» μέσω του JustWatch. Επιπλέον, όλες αυτές οι άμεσες παραπομπές που γίνονται πλέον επί του filmy, αφορούν τη διάθεση των ταινιών για τον έλληνα χρήστη του ίντερνετ (όχι το Disney+ δεν έχει έρθει ακόμα κατά δω!). Ειδικά μάλιστα για την υπηρεσία Prime Video, μόνο όταν είναι διαθέσιμα τα ελληνικά, ο χρήστης μας έχει την ευχέρεια να μάθει αν η κάθε ταινία υπάρχει και σε αυτή την πλατφόρμα. Σας είχαμε εξαρχής υποσχεθεί ότι το filmy είναι ελληνοκεντρικό, κι αυτό δεν αλλάζει ούτε εδώ.

Τέλος, μέσα στον Οκτώβρη έχουμε σκοπό να λύσουμε μία και καλή το φλέγον ζήτημα του προγράμματος αιθουσών. Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία συζήτησης με ένα εξαιρετικά γνωστό ελληνικό site πληροφοριών, που αν όλα καταλήξουν όπως θα θέλαμε, θα αποτελέσει την άμεση παραπομπή μας για να γνωρίζετε το σε ποιες αίθουσες παίζεται κάθε ταινία ανά πάσα στιγμή.

Δεν είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί μόνιμο, ούτε μας έδωσε τον αέρα να σταθούμε και να το πανηγυρίσουμε, αλλά δεν είναι κακό να σας αναφέρουμε ότι το filmy εδώ και μήνα έχει στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη θέση των αμιγώς κινηματογραφικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα! Το στοιχείο αυτό μπορείτε κι από μόνοι σας να το επιβεβαιώσετε, μέσω μιας συγκριτικής αναζήτησης που μπορείτε να κάνετε με το Alexa. Εμείς αυτόνομα παίρνουμε τη χαρά μας και μέσω του πάνελ του Google Analytics (αυτό βέβαια είναι ιδιωτικό), που κάθε ημέρα μάς θυμίζει ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την προτίμηση που μας δείχνετε.

Το filmy δεν σκοπεύει μετά από όλα αυτά ούτε να «σηκώσει μύτη», μα ούτε να μειώσει τον χρόνο εργασίας που χρειάζεται για να έχετε εσείς την καλύτερη κινηματογραφική εμπειρία επί του ελληνικού ίντερνετ. Αυτός ο ολοήμερος κόπος είναι που μας έφερε τόσο γρήγορα εδώ (μόλις 1 χρόνο και κάτι μήνες από την επίσημη έναρξη), κι αυτός και περισσότερος κόπος είναι εκείνος στον οποίο ποντάρουμε για να πάμε ακόμα ψηλότερα. Ειλικρινά, παίζοντας με την κλασική ατάκα από τον «Τραγουδιστή της Τζαζ», δεν έχετε δει ακόμα τίποτα

Σας ευχαριστούμε για όλα μέσα από την καρδιά μας!

Εκ της διεύθυνσης

Σταύρος Γανωτής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *