Η προγραμματισμένη πρεμιέρα για την stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στον θερινό κινηματογράφο Τριανόν μεταφέρεται για την Τετάρτη 10 Ιουνίου λόγω άστατων καιρικών συνθηκών.

Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους σε νέα ημερομηνία, είτε να λάβουν τα χρήματα τους πίσω σε συνεννόηση με τον θερινό κινηματογράφο Τριανόν στο τηλέφωνο 210-8215469.

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο καλύτερος κωμικός του κόσμου σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας του, μας δίνει ραντεβού τις Τετάρτες του Καλοκαιριού στον open air κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ που ανοίγει και φέτος την οροφή του και μετατρέπεται σε θερινό στο κέντρο της πόλης!

Η sold out παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα» που ξεκίνησε τον χειμώνα και διακόπηκε λόγω τον περιοριστικών μέτρων για την πανδημία μεταφέρεται ανανεωμένη στο ΤΡΙΑΝΟΝ τηρώντας όλα τα μέτρα χαλάρωσης που ανακοινώθηκαν για τη μετά καραντίνα εποχή. Στην stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» θα υπάρχει -όπως πάντα- κοινωνική και πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν σε μια μπανιέρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

  • Open up: οι μαθητές από τα σεμινάρια stand up comedy του Χριστοφόρου Ζαραλίκου.
  • Στην παράσταση συμμετέχουν: Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, 3 Εισαγγελείς και 5 Λοιμωξιολόγοι, 2 Επιδημιολόγοι, τα ΜΑΤ και μέλη στης ομάδας «ΔΙΑΣ»
  • Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *