
Η Μουσική της Ζούγκλας 2
- Jungle Beat 2: The Past
- 2025
- Μαυρίκιος, Νότια Αφρική
- Αγγλικά
- Επιστημονικής Φαντασίας, Κινούμενα Σχέδια, Κωμωδία, Οικογενειακή, Περιπέτεια
- 24 Ιουλίου 2025
Ένα πρωί, ο Μάνκι και ο Τρανκ ξυπνούν και ανακαλύπτουν έναν στεγόσαυρο στη ζούγκλα τους! Έχει πέσει κατά λάθος μέσα σε μια τρύπα στον χρόνο, που δημιούργησε ο φίλος τους, ο εξωγήινος Φνιπ. Όταν προσπαθούν να επιστρέψουν τον δεινόσαυρο πίσω στο παρελθόν, ο Τρανκ πέφτει κι αυτός στην τρύπα και παγιδεύεται στην προϊστορική εποχή. Εν τω μεταξύ, πίσω στο παρόν, η ιστορία αρχίζει να αλλάζει και ο Μάνκι παγιδεύεται σε έναν εξωγήινο ζωολογικό κήπο. Αλλά ο Μάνκι και ο Τρανκ δεν πρόκειται να αφήσουν μικροπράγματα, όπως ο χρόνος και ο χώρος, να μπουν εμπόδιο ανάμεσά τους. Με τη βοήθεια των νέων δεινοσαυρικών φίλων του Τρανκ, επαναφέρουν την ιστορία στη σωστή της πορεία, και διδάσκουν στους σπηλαιο-εξωγήινους που προσπαθούν να κατακτήσουν τη Γη ότι τα ρόπαλά τους δεν ταιριάζουν με τον ρυθμό της ζούγκλας.
Σκηνοθεσία:
Sam Wilson
Κύριοι Ρόλοι:
David Menkin … Munki/Rocky (φωνή)
Ina Marie Smith … Trunk (φωνή)
Ed Kear … Fneep (φωνή)
John Guerrasio … Humph (φωνή)
David Rintoul … Grogon (φωνή)
Lucy Montgomery … Mama (φωνή)
Sandra Dickinson … Zoog (φωνή)
Jenny Stead … Tiptoes (φωνή)
Κεντρικό Επιτελείο:
Σενάριο: Sam Wilson
Παραγωγή: Jacqui Cunningham, Phil Cunningham, Tim Keller, Rita Mbanga
Μουσική: Lara Pieters
Μοντάζ: Ryno Ritter
Σκηνικά: Lynton Levengood
Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Μέτρια.
Τίτλοι
- Αυθεντικός Τίτλος: Jungle Beat 2: The Past
- Ελληνικός Τίτλος: Η Μουσική της Ζούγκλας 2
Άμεσοι Σύνδεσμοι
Σεναριακή Πηγή
- Τηλεοπτική σειρά (χαρακτήρες): Jungle Beat του Brent Dawes.
Παραλειπόμενα
- Τεχνική: Computer-animated (ψηφιακό)
- Ως τηλεοπτική σειρά καρτούν κράτησε 3 κύκλους, κι ενώ ξεκίνησε το 2005 από το στούντιο Sunrise Productions της Νότιας Αφρικής, είχε ρίζες από το αντίστοιχο Harare της Ζιμπάμπουε το 2003. Το franchise έχει κι άλλα παρακλάδια (όπως βιντεοπαιχνίδι), με αυτό να είναι το σίκουελ της πρώτης κινηματογραφικής εκδοχής του.
- Ο Sam Wilson ήταν σεναριογράφος τόσο στη σειρά όσο και στην ορίτζιναλ ταινία, ενώ εδώ πραγματοποιεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη.
- Και στα ελληνικά, με τις φωνές των: Άρης Κυπριανού (Μάνκι), Βασίλης Χαραλάμπους (Φνιπ), Ιωάννα Λαμπροπούλου (Τίπτοουζ), Πλάτωνας Μουρατίδης (Τρέι/Γιαγκ), Θανάσης Δρακόπουλος (Γκρόγκον), Γιάννης Καραούλης (Χαμφ), Πέτρος Κονόμου (Τόλμπερτ/Κλάρενς/Ρόκι), Μαρία Κάνθερ (μαμά/μωρό). Σκηνοθετική επιμέλεια: Άρης Κυπριανού.

