Συντάκτης Σταύρος Γανωτής

Αμέσως μετά την είδηση που ήθελε το Jurassic World: Dominion να μεταφέρεται από το καλοκαίρι του 2021 στις 10/6/2022, τα γυρίσματα του τερατο-μπλοκμπάστερ διακόπτονται. Βέβαια, μπορεί μεν να βρέθηκαν κάποια μέλη του συνεργείου θετικά στον κοροναϊό, οι ίδιες δε πηγές θέλουν οι ίδιοι σε επόμενο τεστ να διαγνώστηκαν αρνητικοί. Άγνωστο εντέλει αν υπήρχαν φορείς του ιού ή όχι ανάμεσα στα ψηφιακά τέρατα, αλλά το σίγουρο είναι πως τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν επιδέχονται «ίσως».

Η είδηση προήλθε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη του φιλμ, τον Colin Trevorrow, που με tweet καθησυχάζει με αίσθηση χιούμορ επί της φωτογραφίας τους φαν. Από την πλευρά της Universal, η δήλωση εκπροσώπου εξέφρασε ότι: «Αργά χθες το βράδι, πληροφορηθήκαμε ότι η παραγωγή του Jurassic World: Dominion βίωσε έναν μικρό αριθμό θετικών τεστ για COVID-19. Ακόμα κι αν τα επαναληπτικά τεστ αποδείχτηκαν αρνητικά σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τα ρητά πρωτόκολλα και για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια ολόκληρου του καστ και του συνεργείου, πρώτα από όλα τα άτομα που αρχικά βγήκαν θετικά βρίσκονται προσωρινά αυτοπεριορισμένα, όπως και όσοι είχαν επαφή μαζί τους. Ως αποτέλεσμα το γύρισμα έπαψε προσωρινά, και θα συνεχιστεί σε συνεργασία με τις καθιερωμένες οδηγίες ασφαλείας».

Κι ενώ οι αναφορές θέλουν να υπολείπονται μόνο 3 βδομάδες γυρισμάτων για το τελικό cut, ο Trevorrow πόσταρε ως δώρο για τους φαν κι ένα μικρού μήκους φιλμάκι Jurassic World. Πολύ κεφάτος δείχνει πάντως. Μήπως ήθελε κι ο ίδιος ένα διάλειμμα και δεν το έλεγε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.