Συντάκτης Σταύρος Γανωτής

Δεν πάει να έχει πει τόσες φορές ότι δεν θα ξαναπαίξει, ευτυχώς ο γηραιός Clint δεν κρατάει την υπόσχεση του, και θα πρωταγωνιστεί στη νέα του σκηνοθετική δουλειά με τίτλο Cry Macho. Το φιλμ της Warner Bros αναφέρεται ως δραματική περιπέτεια, και βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του 1975 από τον N. Richard Nash (The Rainmaker).

Ο ίδιος ο -εκλιπόντας από το 2000- συγγραφέας μαζί με τον Nick Schneck έχουν γράψει εδώ και πολλά χρόνια το σενάριο, που αναφέρεται σε έναν ξεγραμμένο γητευτή αλόγων που σχεδιάζει να βγάλει 50 χιλιάδες δολάρια με το να απαγάγει ένα νεαρό μαγκάκι από τη μάνα του στο Μεξικό, και να το παραδώσει στον πατέρα του και πρώην αφεντικό του ήρωα στο Τέξας.

Το Cry Macho είχε αναφερθεί εκτενώς το 2011 στο φεστιβάλ Κανών, αλλά τότε σχεδίαζε να το αναλάβει σκηνοθετικά ο Brad Furman με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger, Ακόμα πιο πριν, τη δεκαετία του 1980, ήταν και πάλι ο Clint Eastwood που το προόριζε για προσωπικό σχέδιο, αλλά τότε είχε προτιμήσει την αποτυχημένη «νεκρανάσταση» του Κάλαχαν με το Στοίχημα Θανάτου (1988).

90άρισε ο Eastwood μέσα σε αυτό τον Μάη, αλλά γνωρίζοντας ότι πετυχαίνει με μία ή δύο λήψεις το πολύ την κάθε του σκηνή, και ότι επίσης δεν κάνει καιρό να τελειώσει τα γυρίσματα του, πιστεύουμε να φέρει εις πέρας κι αυτή την αποστολή. Κι ενώ εκτός από το -τι σκεφτόταν;- Αναχώρηση για Παρίσι 15:17 δεν θα τον κακοκαρδίσουμε που έχει να μας δώσει το μεγάλο φιλμ από το 2008, αφού από εκεί και πιο πριν μας έχει δώσει λόγους να περιμένουμε από τα χέρια του ακόμα και το αριστουργηματικό. Ελπίζουμε μόνο να προσέχει, και να μη χαιρέτησε τελευταίως τον πλανητάρχη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *