Συντάκτης: Σταύρος Γανωτής

Αυτή κι αν είναι κρίσιμη χρονιά για το περιοδικό μας. Όπως σας είχαμε ήδη ανακοινώσει, στις 25 Μαρτίου θα κάνουμε τα «δειλά» εγκαίνια μας, ενόψει της αντίστοιχης ημερομηνίας του 2021, όπου όλα θα λειτουργούν πλέον ρολόι. Βέβαια, αυτά τα «δειλά» εγκαίνια θα συνοδεύονται από ένα Filmy σε πλήρη λειτουργία, όπου δεν θα υπάρχει κάποια λεπτομέρεια δίχως μια τελική επεξεργασία από μεριάς μας. Τουτέστιν, τεχνικά ζητηματάκια τέλος.

Πλάι σε αυτά, μπαίνει μπρος το πρόγραμμα αιθουσών, και ένας τύπου social-media τρόπος καθημερινής ενημέρωσης σας πάνω σε όλα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως επί της έβδομης τέχνης. Μια επίσης πολύ σημαντική αλλαγή αναλόγως με αυτά που σας έχουμε συνηθίσει, είναι ότι άμεσα παύει η διπλή παρουσία μιας κριτικής επί του περιοδικού, αφού πλέον η κάθε κριτική θα φιγουράρει εντός της σελίδας της ταινίας της. Ο τομέας των άρθρων, ή αλλιώς το Filmy-Press, θα υπάρχει για να καλύπτει μονάχα τα άρθρα παντός τύπου, που ολοένα και θα αυξάνονται σε αριθμό και ποικιλία. Τέλος, θα ανανεωθεί το κεντρικό μενού, με την πρόσθεση ενός τμήματος έκπληξη, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Από σήμερα, λοιπόν, και μέχρι τις 25/3, μη σας φανεί περίεργο αν κυρίως επί της πρώτης σελίδας παρατηρείτε ολοένα και καινούργιες διαρρυθμίσεις. Αυτό το «λούνα-παρκ» αλλαγών θα σταματήσει την ημέρα της ιστορικής μας επετείου, και όλα θα είναι στη θέση τους για να προσφέρουν προυλαρισμό σε αυτό που έχει απώτερη σημασία για όλους μας, δηλαδή τον εμπλουτισμό των κινηματογραφικών μας αναμνήσεων, παλιών και νέων.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που είστε στο πλάι μας σε όλη αυτή την επίμονη πορεία μας προς κάτι το -θέλουμε να πιστεύουμε- ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα, και τίποτα άλλο περισσότερο από μια υπόσχεση πως το κεφάλι μας δεν θα σηκωθεί αν δεν έχετε το καλύτερο και μόνο το καλύτερο που είναι στις δυνάμεις μας να σας προσφέρουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *