Συντάκτης: Σταύρος Γανωτής

Κάποιοι ανάμεσα σας θα λένε «και δεν με ρωτούσες;», αλλά ειλικρινά είχαμε πάρει τις προφυλάξεις μας. Επί ματαίω, όμως, όπως αποδείχτηκε. Η τεχνική λοιπόν ζημιά των τελευταίων ημερών οφείλονταν σε εκείνα τα χαριτωμένα εμότζι, που εντέλει όσο εύχρηστα κι αγαπησιάρικα είναι, τόσο ζημιά κάνουν στους εσωτερικούς κωδικούς ενός site. Κάποια στιγμή λένε στο γενικό ότι θα λυθεί τελείως το πρόβλημα, αλλά μέχρι τότε απλά θα ταλαιπωρούμε τους τεχνικούς μας…

Και ποιος είπε όμως ότι θα εγκαταλείψουμε τα εμότζι; Τουλάχιστον, στα μέρη που μπορούμε. Μπορεί λοιπόν να χαθούν από κάποια μέρη τα σημαδάκια επισήμανσης κριτικής που εφηύραμε για να έχετε μια άμεση πληροφόρηση περί της κριτικής μας άποψης πάνω σε κάθε ταινία, αλλά θα παραμείνουν εντός των σελίδων ταινιών, εκεί ψηλά αριστερά στο γαλάζιο τετραγωνάκι, όπως κι επί της πρώτης σελίδας δεξιά (πρεμιέρες βδομάδας). Έτσι, θα ακολουθούν και την ταυτότητα της ταινίας εντός των λιστών ή και των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Υπομονή όμως λίγο για αυτό, μια και πρέπει να μπουν από την αρχή ξανά-μανά και ένα προς ένα (ποιος είπε ότι στο ίντερνετ είναι όλα αυτοματοποιημένα, αν φυσικά θέλεις να γίνουν καλά;), μια και πρέπει πλέον να μπαίνουν με διαφορετικό τρόπο επί της βάσης εργασίας μας. Καλά λέτε εσείς, μικρό το κακό, ειδικά αφού είναι προσωρινό, αλλά ρωτάτε κι εμένα τον άμοιρο που θα μου φύγει εκείνο το εκεί πίσω μου για κάνα μήνα; Αυτό βέβαια θα πάει και λίγο πίσω την τοποθέτηση νέων -παλιότερων εννοώντας- ταινιών στη βάση, αλλά τι να κάνουμε.

Κατά τα άλλα, όλα περπατάνε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχαμε θέσει, κι ως προς αυτό δεν επιφυλάσσουμε καμία αρνητική έκπληξη. Τόσο εντός του 2019 θα έχει τελειώσει τεχνικά η κατασκευή του Filmy, όσο και τον Μάρτη του 2020 θα κάνουμε τα πρώτα, δειλά μας εγκαίνια, πριν φυσικά το grand-opening στις 25/3/21, όπου θα λέγαμε το κλασικό «ψέματα τέλος», αλλά δεν σας έχουμε πει κανένα ακόμα… Κυρίως, ελπίζουμε ότι ζυγώνει η ώρα που θα πούμε «ουστ» σε κάθε τεχνικό πισωγύρισμα, και όλη η δουλειά που θα κάνουμε θα είναι αποκλειστικά για μπρος.

Και ακόμα πιο κύρια, είναι ακόμα μια ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς που επιμένετε να παρακολουθείτε την πορεία μας (γνωρίζουμε μέσω των στατιστικών ότι είστε πολλοί, παραπάνω από τις πρώτες μας φιλοδοξίες), ακόμα κι αν δεν είμαστε ακόμα σε θέση να σας παρέχουμε το 100 τοις 100 αυτών που θέλουμε. Πιστέψτε μας, όμως, η δουλειά είναι κυριολεκτικά ασταμάτητη, όλη η ομάδα τρέχει με τα χίλια, και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ό,τι σας δίνουμε ακόμα και τώρα, φαίνεται ότι είναι βγαλμένο μέσα από μεράκι για τον χώρο και σεβασμό προς τον κάθε αναγνώστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *