Συντάκτης: Σταύρος Γανωτής

…μια μικρή απάντηση στο «τι είναι τούτο πάλι;;;»…

Το Filmy.gr, ή αλλιώς Filmy: Hellas’ Cine DataBase (ενδέχεται να μετονομαστεί σε Filmy: Cine Press DataBase), βρίσκεται σε μια μακρά διαδικασία κατασκευής. Καθ’ όλη τη διαδικασία αυτή, θα βρίσκεται στον αέρα, μια και η βάση ταινιών του που ανανεώνεται καθημερινά (όχι όμως στην απόλυτα πλήρη της εικόνα, μα σε μια ενδιάμεση) ανταποκρίνεται σε πραγματικά στοιχεία, που ακόμα κι έτσι μπορεί σε κάποιον να φανούν χρήσιμα. Το Filmy, όμως, παρότι θα διαφαίνεται σε κάποιο σημείο ότι μπορεί να είναι έτοιμο να ανακοινώσει επίσημη έναρξη, θα κάνει εγκαίνια μονάχα όταν είναι αληθινά χρηστικό στον έλληνα κινηματογραφόφιλο, πάντα υπό το πρίσμα των δικών μας απαιτήσεων πάνω σ’ αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, πεποίθηση μας περί της ύπαρξης του δεν είναι να ανοίξει ακόμα ένας κινηματογραφικός κόμβος στην Ελλάδα, αλλά να έχουμε κάτι που θα ανταποκρίνεται πλήρως σε υψηλότατες απαιτήσεις. Αν επιθυμούσαμε το αντίθετο, θα μας βλέπατε σε πλήρη «λειτουργία» μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Μην αναμένετε για όλο αυτό το προπαρασκευαστικό στάδιο την οποιαδήποτε ανάρτηση είδησης, ή οτιδήποτε άλλο πέρα της συνεχούς ανανέωσης κι ανάπτυξης της βάσης ταινιών και κάποια άρθρα-κριτικές. Αν υπάρξει λόγος να επανέλθουμε με κάποια άλλη ανακοίνωση περί της όλης κατασκευής ή κάποιας πιθανής ημερομηνίας επίσημης έναρξης, αυτή θα γίνει στην ίδια πάλι στήλη του πρωτοσέλιδου.

Ευχαριστούμε για την τυχαία αυτή επίσκεψη σας στο νέο μας «σπίτι», ευελπιστώντας να τη θυμόσαστε θετικά και με νόημα στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *