Δεκαετία του 1990. Μια μαγική μέρα, η μικρή Τζουν τρέχει διασχίζει το δάσος για να βρει τον δρόμο για το σπίτι της, όταν ανακαλύπτει ένα παλιό αυτοκινητάκι από λούνα-παρκ, και μπαίνει μέσα. Ξαφνικά, θα βρεθεί στο Πάρκο των Θαυμάτων, ένα λούνα-παρκ που είχε φτιάξει με τον νου της, αλλά πια είχε ξεχάσει. Όλα όσα είχε φανταστεί είναι εκεί, αλλά έχουν ξεπέσει σε αταξία δίχως αυτήν. Τώρα, με τη βοήθεια των πλέον αγαπημένων της χαρακτήρων του πάρκου, η Τζουν πρέπει να ξαναφέρει το θαύμα στο Πάρκο των Θαυμάτων, πριν αυτό χαθεί για πάντα.

Σκηνοθεσία:

Dylan Brown

Κύριοι Ρόλοι:

Brianna Denski … Cameron ‘June’ Bailey (φωνή)

Ken Hudson Campbell … Boomer (φωνή)

Jennifer Garner … Κα Bailey (φωνή)

Matthew Broderick … Κος Bailey (φωνή)

Kenan Thompson … Gus (φωνή)

Mila Kunis … Greta (φωνή)

John Oliver … Steve (φωνή)

Ken Jeong … Cooper (φωνή)

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Josh Appelbaum, Andre Nemec

Στόρι: Josh Appelbaum, Robert Gordon, Andre Nemec

Παραγωγή: Josh Appelbaum, Kendra Haaland, Andre Nemec

Μουσική: Steven Price

Μοντάζ: Edie Ichioka

Σκηνικά: Fred Warter

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Μέτρια.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: Wonder Park
  • Ελληνικός Τίτλος: Το Πάρκο των Θαυμάτων

Παραλειπόμενα

  • Τεχνική: Computer-animated (ψηφιακό)
  • Η ταινία βγήκε και τρισδιάστατη.
  • Η παραγωγή ξεκίνησε με τον Dylan Brown στη σκηνοθεσία. Τον Ιανουάριο του 2018, όμως, ο σκηνοθέτης απολύθηκε και ακολούθησε δικαστική έρευνα για “ανάρμοστο και αθέμιτο συμβόλαιο”. Μάλιστα, παρότι η ταινία δεν είχε ολοκληρωθεί τελείως, δεν προσλήφθηκε κανένας άλλος σκηνοθέτης, και επίσημα αυτή η θέση είναι κενή.
  • Πριν ακόμα βγει η ταινία στις αίθουσες, προγραμματίστηκε μέσα στον ίδιο χρόνο μια αντίστοιχη τηλεοπτική σειρά για το κανάλι Nickelodeon. Πρόκειται και για την τρίτη κινηματογραφική παραγωγή κινουμένων σχεδίων του παιδικού καναλιού, εδώ σε συνεργασία με την Paramount Animation.
  • Και στα ελληνικά, με τις φωνές των: Γιώργος Λιανός (Στηβ), Πηνελόπη Σκαλκώτου (Τζουν), Τζίνη Παπαδοπούλου (Γκρέτα), Θάνος Λέκκας (Γκας), Γιάννης Στεφόπουλος (Μπούμερ), Άγγελος Λιάγκος (Κούπερ), Φώτης Πετρίδης (Φυστίκης), Άριελ Κωνσταντινίδη (η μαμά), Κωνσταντίνος Λάγκος (ο μπαμπάς), Μάρκος Σιώνης (Μπάνκι), Κώστας Αποστολίδης, Ναταλία Καντεμνίδη, Ισαβέλλα-Μαρία Κεφαλογιάννη, Αριάδνη Νικολάτου, Δανάη Νικολάτου, Αλέξανδρος Στεφανής. Σκηνοθεσία: Φώτης Πετρίδης. Μετάφραση: Πάνυ Ναούμ.

Μουσικά Παραλειπόμενα

  • Αρκετά ήταν τα τραγούδια που γράφτηκαν για την ταινία, ανάμεσα σε αυτά: το Make It Home (Will Turpin), το Wonder (Rachel Platten), το Mega Pawn King (Gin Blossoms) και το Lost Ship (Juliana Hatfield). Η Scarlett Johansson, δε, τραγουδάει το Set It All Free του Dave Bassett.

Γκαλερι φωτογραφιων

14 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *