Σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μας μιλούν για αυτές -και όχι μόνο.

Το Cinobo δίνει μόνιμη λύση στο αιώνιο ερώτημα “Τι να δω απόψε;” με περιεχόμενο που φροντίζουν οι curators -οι άνθρωποι πίσω από το πρόγραμμα της πλατφόρμας- όπως πρωτότυπα αφιερώματα και συλλογές, φιλμογραφίες μεγάλων δημιουργών και σύσταση πρωτοεμφανιζόμενων. Μαζί με αυτά, συνεχίζεται η ενότητα Guest Picks, όπου σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα μια λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες και σε ένα βίντεο μιλούν γι’ αυτές.

Μετά από δέκα αγαπημένους καλεσμένους, αυτό το μήνα ο δημοσιογράφος, podcaster και συγγραφέας Άρης Δημοκίδης μας μιλά για τις αγαπημένες του ταινίες στο Cinobo: Γιατί τις προτείνει; Ποια από αυτές θα έβλεπε σε πρώτο ραντεβού; Τι θα έκανε αν επέστρεφε στη Γη μετά το θάνατό του; Και ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει έτσι ώστε να εξασφαλίσει την επιτυχία ενός βιβλίου του; Σε αυτό το επεισόδιο, ο Άρης Δημοκίδης τραγουδά τον Μάρκο της Λένας Πλάτωνος, διαβάζει “Το βιβλίο του Θιβέτ των Νεκρών”, μπαίνει στα ρούχα του  Man from Another Place και μας κάνει να ξεσπάμε σε γέλια σε κάθε πλάνο.

Η 25λεπτη συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας του Άρη Δημοκίδη και σε άλλες ιστορίες βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo. Οι ταινίες της λίστας στριμάρουν στην ειδική κατηγορία “Guest Picks” του cinobo.com που παρακολουθεί κανείς με συνδρομή Cinobo ή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *