Το 9ο Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” ανακοινώνει την επίσημη αφίσα και την άφιξή του, για το 2024.

Το Horrorant Film Festival, παγκόσμια αναγνωρισμένο ως το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου στην
Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά για το 2024, παρουσιάζοντας τις “Νύχτες Τρόμου”. Φέτος, το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του από τις 18 έως τις 28 Απριλίου στον ανακαινισμένο κινηματογράφο “ΕΛΙΖΕ” (Νυμφαίου 12, Ιλίσια) όπου θα φιλοξενήσει το ατμοσφαιρικό αυτό γεγονός, υπόσχοντας μια αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία.

Το φεστιβάλ διευρύνεται πέρα από την Αθήνα, φιλοξενώντας τις εκδηλώσεις και σε άλλες σημαντικές πόλεις της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και Ρόδο. Οι Νύχτες Τρόμου είναι περισσότερο από ένα απλό φεστιβάλ, αποτελούν μια εμπειρία που θα αναστατώσει τις αισθήσεις και θα παρασύρει το κοινό σε έναν κόσμο αγωνίας και τρόμου.

Την αφίσα επιμελήθηκε για ακόμα μία χρονιά ο γραφίστας μας, Νικόλαος Κουλαυτάκης.

3ο HORRORANT COSPLAY CONTEST

Το Στα πλαίσια του 9ου Horrorant Film Festival ‘ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ’ που θα διεξαχθεί 18-28 Απριλίου 2024 στο ΕΛΙΖΕ (και σε πολλές πόλεις ανά τη χώρα), εγκαινιάζουμε για φέτος τις παράλληλες δράσεις με …το 3ο HORRORANT COSPLAY CONTEST!

Με χαρά και ενθουσιασμό, το Horrorant προσκαλεί όλους τους cosplayers να ετοιμάσουν τα κοστούμια τους και να έρθουν, να διαγωνιστούν και να κερδίσουν βραβεία (χρηματικά και όχι μόνο)…
Οι χαρακτήρες που θα “υποδυθείτε” θα πρέπει να ανήκουν στο ευρύ φάσμα του horror, ανεξαρτήτως του κόσμου από τον οποίον προέρχονται (classic, sci-fi, fantasy). Με άλλα λόγια, είτε είστε ζόμπι, είτε Pennywise, Nun, Lady Dimitrescu ή Little Sister, όλοι είστε ευπρόσδεκτοι.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με ένα email στο submit@horrorantfilmfestival.com με τίτλο “Cosplay Contest”, στο οποίο θα αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και, αν είναι δυνατόν, τον χαρακτήρα τον οποίον θα… φορέσετε. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα την Τετάρτη 17 Απριλίου στο ΕΛΙΖΕ (Νυμφαίου 12, Ιλίσια).

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις, επισκεφτείτε το επίσημο site του Horrorant Film Festival στο www.horrorantfilmfestival.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *