Ο κινηματογράφος Δαναός, μετά από 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στο χώρο του θεάματος και του πολιτισμού, λειτουργώντας τον ομώνυμο κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ και τον θερινό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ, δίνει νέο ραντεβού με τους λάτρεις του κινηματογράφου στην Γιάλοβα Μεσσηνίας με την ίδρυση του Danaos Open Air Cinema.

Ο θερινός κινηματογράφος Danaos Open Air Cinema θα λειτουργήσει την 1η Ιουλίου μέσα στο νέο διαδραστικό και πολυπολιτισμικό χώρο, Navarino Agora – Costa Navarino. Αυτός ο νέος μικρόκοσμος εμπειριών, βρίσκεται στην περιοχή Navarino Waterfront και συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα, εστιατόρια, street food, θερινό σινεμά και είναι προσβάσιμος για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Ο θερινός κινηματογράφος Danaos Open Air Cinema είναι ο πρώτος υπαίθριος κινηματογράφος στην περιοχή, προσθέτοντας μια νέα επιλογή ψυχαγωγίας και υπόσχοντας μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία κάτω από τα αστέρια του Μεσσηνιακού ουρανού.

Στον νέο θερινό κινηματογράφο Danaos Open Air Cinema, οι θεατές θα απολαύσουν πρεμιέρες πολύ-αναμενόμενων ταινιών, παιδικές προβολές καθώς και επανεκδόσεις κλασσικών αριστουργημάτων, και όχι μόνο. Ο κινηματογράφος διαθέτει άνετα καθίσματα, υψηλής ποιότητας εξοπλισμό ήχου και εικόνας καθώς και κυλικείο με φρέσκα ποπ κορν, ζεστά νάτσος και δροσερά κοκτέιλ και μπύρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *