Δύο από τους πιο ταλαντούχους νέους δημιουργούς σκηνοθετούν το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό σποτ του Cinobo που παίζει στα θερινά σινεμά της χώρας

Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στους νέους δημιουργούς, το Cinobo συνεργάζεται με δύο από τους πιο ταλαντούχους νέους σκηνοθέτες της χώρας. Η Λήδα Βαρτζιώτη και ο Δημήτρης Τσακαλέας ανέλαβαν με ενθουσιασμό να σκηνοθετήσουν το ολοκαίνουργιο σποτ της κινηματογραφικής streaming πλατφόρμας, βάζοντας το Cinobo στο πανέμορφο, φρέσκο, πολύχρωμο σύμπαν τους: «Είμαστε πολύ χαρούμεν@ που φέραμε τη youth, pop and now in all ages αισθητική μας στην οικογένεια του Cinobo. Το Cinobo έχει αγκαλιάσει τη δουλειά μας και είναι τιμή μας που οπτικοποιήσαμε το καλοκαιρινό spot της αγαπημένης πλατφόρμας μας».

Με όχημα το όραμα να κάνει το σινεμά προσβάσιμο σε όλους, ανεξαρτήτως γεωγραφικών περιορισμών, το Cinobo δημιουργήθηκε πριν 3 χρόνια από Έλληνες και βρίσκεται στα Εξάρχεια. Στην πλατφόρμα μπορεί κανείς να δει σχεδόν 1.000 ταινίες από όλο τον κόσμο και όλων των ειδών (μυστηρίου, κωμωδίες, ελληνικές, κλασικές, βραβευμένες και πολλές άλλες) από όλες τις συσκευές, ακόμα και offline. Επιπλέον, οι συνδρομητές έχουν δωρεάν εισιτήρια για σινεμά κάθε εβδομάδα με το Cinobo Pass.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *