Σινεφίλ προσωπικότητες φτιάχνουν στην πλατφόρμα του Cinobo λίστα με τις 5 αγαπημένες τους ταινίες και μας μιλούν για αυτές -και όχι μόνο.

Ως απάντηση στο μόνιμο ερώτημα “Τι να δω απόψε;”, μαζί με πρωτότυπα αφιερώματα, συλλογές, φιλμογραφίες μεγάλων δημιουργών και σύσταση πρωτοεμφανιζόμενων, η κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo παρουσιάζει την ενότητα Guest Picks. Σινεφίλ προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου, της δημοσιογραφίας, της μουσικής, της τηλεόρασης, φτιάχνουν στην πλατφόρμα τη δική τους λίστα με τις αγαπημένες τους ταινίες, και συζητούν για αυτές με την ομάδα του Cinobo, σε ένα βίντεο.

Αυτό τον μήνα ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Παύλος Παυλίδης, απαντά: Ποιες είναι οι 5 αγαπημένες του ταινίες στο Cinobo; Πόσο καλά τις θυμάται και γιατί να τις δει κανείς; Τι θα έκανε ο ίδιος πριν αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη Γη; Είναι οι προσωπικές σχέσεις η μόνη κληρονομιά μας; Και ποιο από τα φιλμ θα έβλεπε η Μαίρη από το τραγούδι του; Απαντήσεις σ’ αυτά και πολλά ακόμη, σε μια κουβέντα που περνά από τις παρακολουθήσεις στον Screamin’ Jay Hawkins και από τις χελώνες σε μια θιβετιανή ιεροτελεστία αναζωογόνησης.

Η 30λεπτη συζήτηση που μας ξεναγεί στις ταινίες της λίστας του Παύλου Παυλίδη και σε άλλες ιστορίες, βρίσκεται στο YouTube κανάλι του Cinobo. Οι ταινίες της λίστας στριμάρουν στην ειδική κατηγορία “Guest Picks” του cinobo.com που παρακολουθεί κανείς με συνδρομή Cinobo ή με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *