Οι Ώρες Ανάμεσα είναι μια performance-σύμπραξη ενός ηθοποιού κι ενός μουσικού, μια έρευνα πάνω στο έργο του Samuel Beckett. Ένας ζωντανός, ακατέργαστος και συχνά αυτοσχεδιαστικός διάλογος μεταξύ τους, με μόνα όπλα τα εν τάξει επιλεγμένα ψελλίσματα, λέξεις και φράσεις του Ιρλανδού λογοτέχνη, ποιητή και θεατρικού συγγραφέα.

Ο ηθοποιός μαζί με τον μουσικό, αντικρίζοντας το ατελείωτο δάσος του Beckett εστιάζουν στο δέντρο. Ψηλαφούν την καρδιά του, ανιχνεύουν τις φλέβες, τις ρίζες του, μ’ όλο τον υπόγειο μικρόκοσμό τους, αφουγκράζονται τον εκκωφαντικό θόρυβο της απομόνωσής τους.

Το δέντρο, τα δέντρα αυτά, τα πρόσωπα/χαρακτήρες που περνούν αφαιρετικά από το κείμενο, δεν παραιτούνται όσο κι αν πιέζονται από την παρακμή, τη φθορά, την ανάγκη για δύναμη και την ανάγκη για αποτυχία. Προχωρούν, μόνα τους, προς το βωμό της θυσίας.

Ο μουσικός με τον ηθοποιό ονειρεύονται αυτά τα πρόσωπα. Και ο άνθρωπος που ονειρεύεται, είναι συγχρόνως το θέατρο, η μουσική, ο δραματουργός, το σκηνικό, το κοινό.

Εμφανίζονται οι:
Αντρέας Μαντάς | Τηλέμαχος Μούσας

Επίσης συμμετέχουν, ως special video performers,
οι George Pelecanos, Julee Cruise, Barry Adamson, Larry “Ratso” Sloman, Ted Milton, Tav Falco, Lindy Morrison.
Όλοι τους απαγγέλουν Samuel Beckett, σε DIY video που γυρίστηκαν την περίοδο της καραντίνας. Δείτε το σχετικό teaser, παρακάτω.

INFO
http://pireos84.bios.gr/
Δευτέρα & Τρίτη, για 8 παραστάσεις
‘Εναρξη: Δευτέρα 16/5 έως 7/6

@Bios.Πειραιώς 84 Basement

Διάρκεια: 60’ | Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 10 ευρώ
BIOS.Πειραιώς 84 Basement
t: 210 3425335 | w: http://pireos84.bios.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *