Οι Εκδόσεις Μικρός Ήρως και το Filmy.gr προσφέρουν σε τέσσερις τυχερούς ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο δώρο, από αυτά που η 9η Τέχνη ξέρει πάντα να χαρίζει.

Πρόκειται για το κόμικ Spider-man: Το Μυστικό του Κρυστάλλου, που κυκλοφορεί από σήμερα σε σημεία πώλησης, βιβλιοπωλεία, κομιξάδικα και το site των Εκδόσεων Μικρός Ήρως.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα επί της Φόρμας Επικοινωνίας του Filmy.gr, με την υπόδειξη “Για τον Σπάιντερ-Μαν” (στο πλαίσιο του μηνύματος σας), και θα είστε ήδη μέρος της κλήρωσης. Βεβαιωθείτε ότι το email σας είναι το σωστό, ώστε να μπορέσετε να παραλάβετε το μήνυμα με την επιβεβαίωση της επιτυχίας σας, εφόσον φυσικά είστε ανάμεσα στους τέσσερις τυχερούς της κλήρωσης. Αυτή θα γίνει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, το πρωί, και άμεσα οι νικητές θα ειδοποιηθούν. Επόμενο βήμα θα είναι να μας δηλώσετε διεύθυνση και τηλέφωνο, και ο Άνθρωπος Αράχνη θα βρίσκεται το συντομότερο στο σπίτι σας! 

Ένα τρομακτικό μυστήριο έχει τις ρίζες του στο νησί Μουράνο της Βενετίας, από την εποχή ακόμα της Δημοκρατίας της Βενετίας του 17ου αιώνα. Ένα μυστήριο που σχετίζεται με ένα καταραμένο πλάσμα, τον απόκοσμο κόμη Αλβίζε Τζάνους, επιστήμονα και αλχημιστή που «αφιέρωσε στην τέχνη της υαλουργίας όλη του τη ζωή… και, κατά μία έννοια, ακόμα και τον θάνατό του». Ένα μυστήριο στο οποίο εμπλέκεται και ο Spider-Man, που επισκέπτεται για πρώτη φορά τη μαγευτική Βενετία.

Το κόμικς είναι δημιουργία δύο κορυφαίων Ιταλών καλλιτεχνών, του Tito Faraci και του Giorgio Gavazzano. Όπως αναφέρει και ο εκδότης Enrico Fornaroli  στο εισαγωγικό σημείωμα: «Η ιδέα να αφιερωθούν στη δημιουργία μιας ιστορίας με ήρωα τον Spider-Man, γεννήθηκε από την επιθυμία τους να αποτίσουν φόρο τιμής σ’ εκείνον, αφιερώνοντάς του μια περιπέτεια με φόντο τη μαγευτική Βενετία, ένα μέρος που η γοητεία του τροφοδοτείται από τα μυστικά που κρύβονται μέσα στα σοκάκια του, που φυλάσσονται μέσα στις «κρυφές αυλές» του και στις πλατεΐτσες του. Και είναι η μαγεία αυτής της πόλης, που ξεπηδά, όπως κάθε χρόνο, μέσα από το πολύχρωμο βουητό του καρναβαλιού της, που μαγεύει τον Πήτερ Πάρκερ προσφέροντάς του την ευκαιρία να αναμετρηθεί με ένα τρομερό μυστήριο συνδεδεμένο με την πάνω από χίλια χρόνια παραγωγή γυαλιού στο νησί Μουράνο»! Και συνεχίζει: «Το Μυστικό του Κρυστάλλου, αντιπροσωπεύει για όλους εμάς ένα πρώτο, επιτυχημένο πιστεύουμε, παράδειγμα για το πώς οι μεγάλοι ήρωες του αμερικανικού κόμικς μπορούν να αποκτήσουν νέα πνοή διαμέσου των δασκάλων του ιταλικού και ευρωπαϊκού κόμικς».

Η ιστορία συνοδεύεται από την ενότητα «Πίσω από τις Κουίντες», μια χορταστική ματιά ώστε να μπορέσει ο αναγνώστης να καταλάβει τη γέννηση αλλά και ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας του εγχειρήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *