Η ENCRIPTA, ο μεγαλύτερος διανομέας της Λατινικής Αμερικής και κεντρικός συνεργάτης των Netflix, Disney, Warner Bros, Paramount, 20th Century Fox, Amazon, Sony Pictures, Miramax, Universal, Lionsgate κλπ αγόρασε τα δικαιώματα διανομής της ταινίας “FRANKENSTEIN” του Κώστα Ζάπα για τις 18 χώρες της Λατινικής Αμερικής. Η ταινία θα κυκλοφορήσει μεταγλωττισμένη στα ισπανικά και πορτογαλικά από τον επόμενο χρόνο σε Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή, Παναμά, Χιλή, Περού, Κολομβία, Βενεζουέλα, Βολιβία, Γουατεμάλα, Νικαράγουα, Ελ Σαλβαδόρ, Ονδούρα, Ουρουγουάη, Παραγουάη, Μπελίζ, Κόστα Ρίκα, Γουιάνα. Η συμφωνία υπογράφηκε από την House of Film, την διεθνή εταιρία πωλήσεων με έδρα το Λος Άντζελες που έχει αναλάβει την διεθνείς πωλήσεις της ταινίας.

Η ταινία “ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ”, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κώστα Ζάπα, είναι ένα δραματικό θρίλερ σαν graphic novel με γοτθικά στοιχεία, animation και έφηβους πρωταγωνιστές. Μια μοναδική ματιά στην κλασσική ιστορία που επανεισαγάγει τους διάσημους χαρακτήρες του γοτθικού, ρομαντικού μπεστ σέλερ για μια ολόκληρη νέα γενιά θεατών. Βασισμένο στο μυθιστόρημα της Μαίρη Σέλλεϋ “Frankenstein” αλλά και στο μυθιστόρημα του Κώστα Ζάπα “Frankenstein REC”.

Μια διεθνής συμπαραγωγή της Net Films σε συνεργασία με την Dreamfilms Gmbh. Σε παραγωγή του Γρηγόρη Αθανασίου με executive producers τον Aμερικανό σταρ Louis Mandylor και τον Γερμανό παραγωγό Willi Kamarad.

Συνημμένες θα βρείτε την αφίσα καθώς και φωτογραφίες της ταινίας.

Με guest star τον Louis Mandylor στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Έλλη Τσιτσιπά, Αντώνης Γκορίτσας, Δήμητρα Χατούπη, Βασίλης Μπισμπίκης, Δανάη Παπουτσή, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νικολίτσα Ντρίζη. Συμμετέχουν επίσης οι Τάσος Σωτηράκης, Γιώργης Παρταλίδης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Κύνθια Βουκουβαλίδου, Κατερίνα Καλοχριστιανάκη, Χρυσούλα Ζυβοπούλου, Φοίβος Παπακώστας, Στέλλα Παπακωνσταντινου, Κορομπίλης Γιώργος, Θάνος Κώτσης, και πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

Επίσημοι Χορηγοί: ΠΛΑΙΣΙΟ, HONOR, KRYOLAN

σενάριο/σκηνοθεσία : Κώστας Ζαπας

Animation και special effects: Παναγιώτης Ράππας

VFX second department: Κωνσταντίνος Οικονόμου

Διευθυντής φωτογραφίας: Στέλιος Μπουζιώτης

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Οικονόμου

Σκηνικά/κοστούμια: Μαρία Καραθάνου

Sound design: Ηλίας Φλάμμος

Μουσική: Bart Walus & Alex S Wamp

Make up & F/X: Μυρτώ Παρεντζόγλου

Make up & Hair: Αγγελική Ράπτη

Βοηθός Σκηνογράφου/ενδυματολόγου: Σοφία Βάσo

Props master: Νικόλας Μπορόβας

Συμπληρωματικό κάστινγκ: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης

Executive producers: Louis Mandylor & Willi Kamarad

Παραγωγός: Γρηγόρης Αθανασίου

Διεθνής διανομή: House of Film

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *