Το City Drivein της Αθήνας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4 Οκτωβρίου) με την προβολή της ταινίας ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ αυτήν την Κυριακή, 4 Οκτωβρίου στις 19:30, σε συνεργασία με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

Το City Drive-in θέλοντας να ενισχύσει την δράση του μεγαλύτερου φιλοζωικού σωματείου στη χώρα, θα διαθέσει μέρος των εσόδων από την προβολή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ενώ κουμπαράς του σωματείου θα βρίσκεται στον χώρο για όλους τους θεατές.

Οι γάτες του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου της Αθήνας (Ο.Α.Κ.Α.) θα γουργουρίσουν από ευτυχία.

Ο απόλυτος covidfree προορισμός, το City drive-in της Αθήνας  συνεχίζει το πρόγραμμα λειτουργίας του, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και για την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Η ομάδα του Cinema Alive σας καλωσορίζει στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας, ένα καταφύγιο από καιρικά φαινόμενα και την πανδημία Covid για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά, μουσικές, stand up comedy shows & live events από την άνεση του αυτοκινήτου σας.

Ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής βρίσκεται καθημερινά με τις πύλες του ανοιχτές στο κέντρο του ΟΑΚΑ, από τις 20.00 έως αργά το βράδυ και με μεταμεσονύκτιες προβολές. Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες drive in, το City Drive in προσφέρει ευκρίνεια στην προβολή και στερεοφωνικό ήχο. Στον χώρο του λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα. Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημένα κατοικίδια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.