Ο Μπραντ Σλόαν, παρά το έχει μια καλή καριέρα και μια ευτυχισμένη οικογένεια, είναι παθιασμένος με τις ακόμα καλύτερες τύχες που έχουν οι παλιοί του φίλοι από το σχολείο. Καθώς συνοδεύει τον γιο του σε μια περιοδεία ανά τα κολέγια της ανατολικής ακτής, αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με τους συγκεκριμένους παλιόφιλους, και μαζί με το αίσθημα της αποτυχίας.

Σκηνοθεσία:

Mike White

Κύριοι Ρόλοι:

Ben Stiller … Brad Sloan

Austin Abrams … Troy Sloan

Michael Sheen … Craig Fisher

Jenna Fischer … Melanie Sloan

Luke Wilson … Jason Hatfield

Jemaine Clement … Billy Wearslter

Mike White … Nick Pascale

Jimmy Kimmel … Jimmy Kimmel

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Mike White

Παραγωγή: David Bernad, Dede Gardner, Sidney Kimmel, Jeremy Kleiner

Μουσική: Mark Mothersbaugh

Φωτογραφία: Xavier Grobet

Μοντάζ: Heather Persons

Σκηνικά: Richard Hoover

Κοστούμια: Alex Bovaird

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Θετική.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: Brad’s Status
  • Ελληνικός Τίτλος: Χειρότερα Δεν Γίνεται

Παραλειπόμενα

  • Σύμφωνα με τον Mike White, ο πατέρας του ήταν ιερέας και συχνά αναρωτιόνταν αν ήταν αληθινά πετυχημένος. Ο White έκανε εν μέρει αυτή την ταινία για να τον ευχαριστήσει και να του δείξει ότι τον θεωρεί αληθινά επιτυχημένο.

Κριτικός:  Σταύρος Γανωτής

Έκδοση Κειμένου: 29/9/2018

Μια μικρή ταινία που όμως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη από αυτό που είναι. Το «μικρή» όμως δεν πηγαίνει στην ποιότητα της, αλλά στο ότι δεν επιθυμεί να ταράξει νερά, μα να σατιρίσει υπόγεια καταστάσεις, να δημιουργήσει ένα φιλικό κλίμα διαλόγου με τον θεατή, κι εντέλει να κερδίσει πολλά από την άνεση του Μπεν Στίλερ σε οποιανδήποτε τύπο κωμωδίας επιλέγεται. Το χιούμορ είναι πιο πολύ ανθρώπινο, δεν κρύβει ποτέ μια πικρία μέσα του, ένα κάτι σαν παράπονο των ηρώων που μεταδίδεται με ευφράδεια στο κοινό. Αλλά το «μεγαλύτερη» πηγαίνει όντως στην ποιότητα, μια και κάπου το φιλμ μοιάζει να αποκόβεται από το αρχικό του ενδιαφέρον, γίνεται πολύ επίμονο στο παράπονο του, κι εντέλει δεν αποφεύγει συνταγές ενός πιο τετριμμένου σινεμά στην προσπάθεια να αποφευχθούν τα δύσκολα.

Βαθμολογία:


Γκαλερι φωτογραφιων

13 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *