Ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι single γονείς Λόρεν και Τζιμ συμφωνούν σε ένα μόνο πράγμα: δεν θέλουν να ξαναϊδωθούν πότε! Αφού όμως οργανώσουν και οι δύο εντελώς τυχαία τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, είναι καταδικασμένοι να μοιραστούν μία σουίτα σε ένα πολυτελές θέρετρο για μία εβδομάδα.

Σκηνοθεσία:

Frank Coraci

Κύριοι Ρόλοι:

Adam Sandler … Jim Friedman

Drew Barrymore … Lauren Reynolds

Bella Thorne … Hilary ‘Larry’ Friedman

Emma Fuhrmann … Espn Friedman

Braxton Beckham … Brendan Reynolds

Alyvia Alyn Lind … Louise ‘Lou’ Friedman

Kyle Red Silverstein … Tyler Reynolds

Terry Crews … Nickens

Kevin Nealon … Eddy Warnick

Wendi McLendon-Covey … Jen Palmer

Shaquille O’Neal … Doug

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Ivan Menchell, Clare Sera

Παραγωγή: Jack Giarraputo, Mike Karz, Adam Sandler

Μουσική: Rupert Gregson-Williams

Φωτογραφία: Julio Macat

Μοντάζ: Tom Costain

Σκηνικά: Perry Andelin Blake

Κοστούμια: Christine Wada

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Αρνητική.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: Blended
  • Ελληνικός Τίτλος: Μαζί… με το Ζόρι

Παραλειπόμενα

  • Τρίτο κινηματογραφικό ζευγάρωμα των Sandler-Barrymore. Στο πρώτο τους, Ένας Τραγουδιστής για τον Γάμο μου (1998), σκηνοθέτης ήταν και πάλι ο Coraci. Το δεύτερο ήταν το 2004 (Κάθε Φορά, Πρώτη Φορά).
  • Πρώτος ρόλος του Sandler σε ταινία της Warner Bros.
  • Ο τίτλος είχε προσωρινά αλλάξει σε The Familymoon.

Κριτικός: Νάνσυ Μιχαηλίδου

Έκδοση Κειμένου: 18/6/2014

Η ταινία που σφραγίζει την τρίτη συνεργασία του Άνταμ Σάντλερ και της Ντρου Μπάριμορ, μετά τα Κάθε Φορά, Πρώτη Φορά και Ένας Τραγουδιστής για το Γάμο μου, τους βρίσκει και πάλι σε μια ρομαντική κωμωδία που «φωνάζει» υπό τους ήχους αφρικανικών τυμπάνων: «κάθε πέρσι και καλύτερα». Οι δυο κεντρικοί ήρωες είναι γονείς που μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους κι έπειτα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, η «μοίρα» ή αν θέλετε μια ανέμπνευστη ιδέα των σχετικά άπειρων σεναριογράφων, τους ενώνει. Οι δυο τους μαζί με τα παιδιά τους θα αναγκαστούν να περάσουν παρέα τις διακοπές τους στην Αφρική, να μοιραστούν την πολυτελή σουίτα, να κάνουν σαφάρι και άλλες οικογενειακές δραστηριότητες που τους προσφέρει το ιδιαίτερο αυτό ταξιδιωτικό πακέτο, το οποίο απευθύνεται μόνο σε μεικτές οικογένειες…

Ο σκηνοθέτης Φρανκ Κοράσι, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σάντλερ στα Ένας Τραγουδιστής για το Γάμο μου, Νερο-κουβαλητής και Click: Η Ζωή σε Fast Forward, βρέθηκε για ακόμη μία φορά στα ηνία μιας κωμωδίας εντός της ζώνης ασφαλείας του. Το σενάριο και οι διάλογοι χαρακτηρίζονται από προβλεψιμότητα κι αφέλεια, ενώ συγκεντρώνουν τόσα πολλά στερεότυπα και κλισέ, που υποτιμούν τη νοημοσύνη του θεατή. Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπήρχε κάποια έμπνευση στην πλοκή, που όπως φαίνεται γράφτηκε ή μάλλον συμπληρώθηκε πάνω στον ήδη προκαθορισμένο σκελετό της. Το χιούμορ, από την άλλη, που αποτελεί βασικό συστατικό μιας κωμωδίας, μοιάζει τις περισσότερες φορές αποτυχημένο, επαναλαμβανόμενο και τετριμμένο. Αυτό δε που φαντάζει ειρωνικό, έχει να κάνει με την ηλικιακή ομάδα στην οποία απευθύνεται το «Μαζί με το Ζόρι», καθώς κρίθηκε κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 13 ετών, τη στιγμή που έχει να ανταγωνιστεί animation ταινίες με χαμηλότερο δείκτη καταλληλότητας, ευφυέστερο χιούμορ και σαφώς καλύτερη αισθητική…

Στο σύνολό του, ένα κινηματογραφικό reunion που προσπαθεί να βγάλει γέλιο «με το ζόρι» μέσα από δοκιμασμένα αστεία και με πρόφαση ένα ταξίδι αναψυχής σε κάποια αδιευκρίνιστη χώρα της Αφρικής, που όμως δεν κατάφερε να τους ξαναζεστάνει.

Βαθμολογία:


Γκαλερι φωτογραφιων

17 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *