Ο διασώστης Νικ Μαλόι έχει μπλεχτεί σε ένα θανάσιμο παιχνίδι γάτας-ποντικιού, όταν δέχεται ένα τρομακτικό τηλεφώνημα από έναν ψυχοπαθή που θέλει εκδίκηση και που κατά κάποιον τρόπο συνδέονται από το παρελθόν. Ο μανιακός απειλεί να δολοφονήσει τον Νικ, εκτός αν καταφέρει να ολοκληρώσει μια σειρά από 12 δοκιμασίες, χωρίς βέβαια να εμπλέξει την αστυνομία ή να χάσει κάποια προθεσμία. Χωρίς χρόνο για χάσιμο -και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της γυναίκας του- ο Νικ πρέπει να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και να βρει τον δολοφόνο πριν να είναι πολύ αργά.

Σκηνοθεσία:

Roel Reine

Κύριοι Ρόλοι:

Randy Orton … Nick Malloy

Tom Stevens … Tommy Weaver

Brian Markinson … Patrick Heller

Venus Terzo … ντετέκτιβ McKenzie

Cindy Busby … Sarah Malloy

Sean Rogerson … ντετέκτιβ Sykes

Colin Lawrence … Jay Thompson

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: David Benullo

Παραγωγή: Michael J. Luisi

Μουσική: Nathan Furst

Φωτογραφία: Anthony C. Metchie

Μοντάζ: Radu Ion

Σκηνικά: Troy Hansen

Κοστούμια: Aieisha Li

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Αρνητική.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: 12 Rounds 2: Reloaded
  • Ελληνικός Τίτλος: 12 Δοκιμασίες 2: Επαναφορά
  • Εναλλακτικός Τίτλος: 12 Rounds II
  • Εναλλακτικός Τίτλος: 12 Rounds 2

Άμεσοι Σύνδεσμοι

Σεναριακή Πηγή

Παραλειπόμενα

  • Το ορίτζιναλ μέρος δεν είχε καλλιτεχνική ή εμπορική επιτυχία, αλλά είχε μια σεβαστή πορεία στο Home Cinema. Αυτό φαίνεται ότι αρκούσε για τη δημιουργία του σίκουελ, που όμως κυκλοφόρησε απευθείας αυτή τη φορά για το Home Cinema.
  • Και πάλι στην παραγωγή είναι τα WWE Studios, που στην πρώτη ταινία προώθησαν τον επαγγελματία ρέστλερ John Cena, ενώ εδώ τον Randy Orton στη δεύτερη κινηματογραφική του εμφάνιση. Η ίδια λογική θα συνεχιστεί και στο τρίτο μέρος, με τον Dean Ambrose να παίρνει τον κεντρικό ρόλο.
  • Ο πρωταθλητής στο ρέστιλινγκ CM Punk είχε δηλώσει πως αυτός ήταν η πρώτη επιλογή για τον πρώτο ρόλο, αλλά αυτό δεν έρχονταν σε συμφωνία με το πρόγραμμα του, όντας τότε WWE Champion. Σκέψεις υπήρχαν και για να επανέλθει ο John Cena στον ρόλο του.

Γκαλερι φωτογραφιων

11 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *