Όταν η Σέλι, ένα λαγουδάκι του Playboy, διώχνεται από την έπαυλη, βρίσκει μοναδικό καταφύγιο στην αδελφότητα των κοριτσιών Ζήτα Άλφα Ζήτα. Όμως και τα κορίτσια της αδελφότητας -επτά από τα πιο άσχετα σε θέματα ομορφιάς και σεξαπίλ κορίτσια του πλανήτη- κινδυνεύουν να χάσουν το δικό τους σπίτι. Χρειάζονται γερές δόσεις αισιοδοξίας και ολικής μεταμόρφωσης που μόνο η χαρούμενη Σέλι μπορεί να προσφέρει. Όμως, τελικά όλες τους θα μάθουν ότι πρέπει να σταματήσουν να προσποιούνται επειδή αυτό είναι που ζητάει ο κόσμος από αυτές, και να αρχίσουν να είναι αυτό που πραγματικά νιώθουν.

Σκηνοθεσία:

Fred Wolf

Κύριοι Ρόλοι:

Anna Faris … Shelley Darlingson

Colin Hanks … Oliver Hauser

Emma Stone … Natalie Sandler

Kat Dennings … Mona Rita

Katharine McPhee … Harmony Bowels

Rumer Willis … Joanne Davis

Kiely Williams … Lilly Marsen

Sarah Wright … Ashley

Monet Mazur … Cassandra

Tyson Ritter … Colby Emmett

Beverly D’Angelo … Κα Hagstrom

Christopher McDonald … πρύτανης Simmons

Hugh Hefner … Hugh Hefner

Shaquille O’Neal … Shaquille O’Neal

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Karen McCullah, Kirsten Smith

Παραγωγή: Allen Covert, Jack Giarraputo, Heather Parry, Adam Sandler

Μουσική: Waddy Wachtel

Φωτογραφία: Shelly Johnson

Μοντάζ: Debra Chiate

Σκηνικά: Missy Stewart

Κοστούμια: Mona May

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Μέτρια.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: The House Bunny
  • Ελληνικός Τίτλος: Κουνελάκι από Σπίτι

Παραλειπόμενα

  • Η Faris είχε αρχικά μια ιδέα για ένα “κουνελάκι” που διώχνεται, αλλά στη συνέχεια το ρίχνει στα ναρκωτικά. Και πάλι η ηθοποιός ήταν που προώθησε το σχέδιο σε διάφορες εταιρίες, καταφέρνοντας να κλείσει με τη Happy Madison του Adam Sandler.
  • Αρχικά ήταν να ονομαστεί I Know What Boys Like.
  • Η γυμνή σκηνή της Anna Faris ήταν να γίνει με σωσία, αλλά η ίδια η ηθοποιός αποφάσισε να την κάνει μόνη της.
  • Ο χαρακτήρας της Anna Faris αλλάζει 70 φορέματα μέσα σε 98 λεπτά. Αυτό είναι ένας μέσος όρος 1 φόρεμα ανά 1,4 λεπτά.
  • Έβγαλε 70,4 εκατομμύρια δολάρια έναντι ενός κόστους των 25, αλλά κυρίως τόσο η ταινία όσο και το σάουντρακ απέκτησαν cult φήμη.

Μουσικά Παραλειπόμενα

  • Σε σινγκλ κυκλοφόρησε η διασκευή του I Know What Boys Like (The Waitresses) με τη φωνή της Katharine McPhee.

Γκαλερι φωτογραφιων

17 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 Σχόλια

  1. Γιάννης 24 Σεπτεμβρίου 2023

    Κακή ταινία, χωρίς αρχή και τέλος. Βασισμένη μόνο σε κάποιες στιγμές χλιαρού γέλιο αμερικανικού τύπου, που μας φέρνει (κάποιες στιγμές) σε αμηχανία, στην σέξι πρωταγωνίστρια και τα άλλα κορίτσια, με Εντελώς πρόχειρο σενάριο, χωρίς έμπνευση. Μην χάσετε το χρόνο σας, ασχοληθείτε με κάτι άλλο