? Το 1ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Αθήνας ψάχνει εθελοντές!

?Το KINO Athens αναζητά εθελοντές, πρόθυμους να συμμετάσχουν στη διοργάνωση και διεξαγωγή του 1ου Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Αθήνας (2-5 Μαρτίου 2023)

? Βασικό προαπαιτούμενο: η αγάπη για το ανεξάρτητο σινεμά.

? Γίνε μέλος της ομάδας του IFFA στέλνοντας το βιογραφικό σου στο info@kinoathens.com

Καλούνται όλοι οι σινεφίλ! Το 1ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου Αθήνας αναζητά πρόθυμους και ενθουσιώδεις εθελοντές που θα δραστηριοποιηθούν σε διάφορα τμήματα του Φεστιβάλ, όπως αυτά της Παραγωγής, του Προγράμματος, των Media, της Φιλοξενίας, και της Οργάνωσης Εκδηλώσεων. Οι εθελοντές αποτελούν ανεκτίμητο κομμάτι του Φεστιβάλ, καθώς η αφοσίωση και η στήριξη τους συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχή διεξαγωγή της οργάνωσης.

Οι εθελοντές καλούνται να δεσμευτούν σε τουλάχιστον 20 ώρες διαθεσιμότητας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, το οποίο θα λάβει χώρα 2-5 Μαρτίου, και να παρακολουθήσουν μία εισαγωγική εκδήλωση εθελοντών 10 μέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ. Παρ’ ότι κάποιες θέσεις απαιτούν συγκεκριμένες δεξιότητες, πολλοί εθελοντές θα χρειαστεί να εκτελέσουν καθήκοντα γενικής φύσεως, υπό την καθοδήγηση του προσωπικού του Φεστιβάλ. Για τη συμμετοχή τους, στους εθελοντές θα δοθεί πρόσβαση στις προβολές (βάση διαθεσιμότητας), υλικό merchandise του φεστιβάλ, και μία συστατική επιστολή.

Δεχόμαστε αιτήσεις από την Τρίτη 24.01.2023

Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει την Παρασκευή 17.02.2023

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους στο info@kinoathens.com, προσθέτοντας το τμήμα το οποίο τους ενδιαφέρει (Παραγωγή, Πρόγραμμα, Media, Φιλοξενία, Οργάνωση Εκδηλώσεων).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.kinoathens.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *