Ο Νιφάδας είναι πολύ γλυκός αλλά και πολύ ξεχωριστός, αφού είναι ο μοναδικός λευκός γορίλας στον κόσμο και το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου. Τα παιδιά τον λατρεύουν. Κάτι που δεν ισχύει όμως για τους άλλους γορίλες του κήπου, που τον απορρίπτουν λόγω της διαφορετικότητας του. Ο Νιφάδας τότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει τα πάντα για να πάψει να είναι διαφορετικός. Με τη βοήθεια του καλύτερού του φίλου, ενός εκκεντρικού κόκκινου πάντα που ακούει στο όνομα Αϊλούρ, ο Νιφάδας σχεδιάζει μια μυστική αποστολή, ώστε να ξεγλιστρήσει έξω από τον ζωολογικό κήπο. Και οι δύο φίλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μάγισσες, επιστήμονες και πολλούς άλλους μπελάδες.

Σκηνοθεσία:

Andres G. Schaer

Κύριοι Ρόλοι:

Kai Stroink … Floquet de Neu (φωνή)

Manel Fuentes … Ailur (φωνή)

Claudia Abate … Paula

Constantino Romero … Ron (φωνή)

Pere Ponce … Luc de Sac

Elsa Pataky … η μάγισσα

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: Amelia Mora, Albert Val

Παραγωγή: Julio Fernandez

Μουσική: Zacarias M. de la Riva

Φωτογραφία: Sergi Bartroli

Μοντάζ: Alex de Molina

Σκηνικά: Sylvia Steinbrecht

Κοστούμια: Maria Engo

Διεθνής Κριτική (μ.ο.): Αρνητική.

Τίτλοι

  • Αυθεντικός Τίτλος: Floquet de Neu
  • Ελληνικός Τίτλος: Γοριλομπελάδες
  • Διεθνής Τίτλος: Snowflake, the White Gorilla
  • Εναλλακτικός Τίτλος: Copito de Nieve

Παραλειπόμενα

  • Τεχνική: Computer-animated (ψηφιακό) & ζωντανοί χαρακτήρες
  • Στην αγγλική εκδοχή (σκηνοθετημένη από τη Melanie Simka), ακούγονται οι: Ariana Grande, David Spade, Jennette McCurdy, Nathan Kress, Christopher Lloyd.
  • Και στα ελληνικά, με τις φωνές των: Χρυσούλα Παπαδοπούλου (Νιφάδας/ηλικιωμένη/Άννα), Χρήστος Συριώτης (Αϊλούρ), Αφροδίτη Αντωνάκη (Πάουλα), Γιάννης Στεφόπουλος (Λουκ ντε Σακ/Ρον), Γιώργος Σκούφης (Λεό/Κίντο/Ντάνιελ), Σοφία Παναηλίδου (Ντένγκε/η μάγισσα), Γιώργος Σκούφης (Κίντο). Σκηνοθετική επιμέλεια/Μετάφραση: Σοφία Παναηλίδου.

Μουσικά Παραλειπόμενα

  • Στην ορίτζιναλ εκδοχή, η Gisela ερμηνεύει το Dibuixen un lloc Millor και το Defensa el teu Color, που στην αγγλική έγιναν One in a Million Girl και Avalanche, αυτή τη φορά με τη φωνή της Dallas Lovato.

Γκαλερι φωτογραφιων

10 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.