Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου, καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Σκηνοθεσία:

John Krasinski

Κύριοι Ρόλοι:

Emily Blunt … Evelyn Abbott

Millicent Simmonds … Regan Abbott

Noah Jupe … Marcus Abbott

Cillian Murphy …

Djimon Hounsou …

Κεντρικό Επιτελείο:

Σενάριο: John Krasinski

Παραγωγή: Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller

Μουσική: Marco Beltrami

Φωτογραφία: Polly Morgan

Μοντάζ:

Σκηνικά: Jess Gonchor

Κοστούμια:

  • Τα στοιχεία της ταινίας είναι ακόμα σε στάδιο επεξεργασίας. Η τελική τους μορφή θα είναι έτοιμη με την έξοδο της ταινίας στις αίθουσες.

 

  • Κυριότερη Προβολή στην Ελλάδα: Διανομή στις αίθουσες.
  • Παγκόσμια Κριτική Αποδοχή (Μ.Ο.):

Τίτλοι

Αυθεντικός Τίτλος: A Quiet Place: Part II

Ελληνικός Τίτλος: Ένα Ήσυχο Μέρος 2

Εναλλακτικός Τίτλος: A Quiet Place 2 [ανεπίσημος]

Άμεσοι Σύνδεσμοι

Ένα Ήσυχο Μέρος (2018)

Σεναριακή Πηγή

Παραλειπόμενα

  • Μετά την εμπορική επιτυχία του πρώτου μέρους, η Paramount ανακοίνωσε άμεσα τη δημιουργία ενός σίκουελ. Ο John Krasinski, από τη μεριά του, δήλωσε πως υπολόγιζε να ήταν “μία κι έξω”, αλλά μια και μπήκε στη διαδικασία η συνέχεια, ήταν μια καλή ευκαιρία να εξερευνήσει τις δυνατότητες που έδινε μια διεύρυνση του σύμπαντος της πρώτης ταινίας.
  • Σύμφωνα με τον Krasinski, η Paramount απέρριψε ιδέες από σεναριογράφους και σκηνοθέτες που κοιτούσαν το σίκουελ καθαρά ως franchise, κι απευθύνθηκαν στον ίδιο ζητώντας μια μικρή ιδέα που θα χωρούσε σε αυτό τον κόσμο και θα ήταν συναρπαστική.
  • Ο Brian Tyree Henry είχε πάρει ρόλο, αλλά δεν συνέπιπτε με το πρόγραμμα του και αποχώρισε. Τη θέση του πήρε ο Djimon Hounsou.

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι

Γκαλερι φωτογραφιων

11 φωτογραφίες

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.