Το filmy.gr είναι εκ του σχεδιασμού του συμβατό στο να ανταποκρίνεται λειτουργικά και αισθητικά σε κάθε είδους browser και επιφάνεια προβολής (pc, smart-phone, tablet). Και πέρα από τον καθορισμένο χώρο που διαθέτει για τα banner σας, μπορεί να ανταποκριθεί και σε πιο σύνθετα format διαφημιστικής καμπάνιας.

Επίσης, το filmy.gr διαθέτει μόνιμη τεχνική υποστήριξη που μπορεί να συνεισφέρει στην καλύτερη παρουσία της προβολής σας επί του site, ενώ παρέχονται εξτρά από εμάς παράλληλες διευκολύνσεις σε επιπλέον χώρους στις σελίδες μας (δίχως επιπλέον χρέωση), με σκοπό την ακόμα καλύτερη απόδοση του διαφημιζόμενου προϊόντος σας.

Το filmy.gr είναι ένα σχετικά νέο κινηματογραφικό portal, που όμως απέδωσε τάχιστα στο να δημιουργήσει ένα πλούσιο υλικό σε μορφή βάσης ταινιών (αυτή τη στιγμή στις περίπου 8.000, ανεβαίνοντας καθημερινά), κάτι που αγκαλιάστηκε από το κοινό και το τοποθέτησε στην κορυφή των αναζητήσεων της Google.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε τον κατάλογο με τις προσφορές μας για αυτό που ενδιαφέρεστε να προωθήσετε. Μαζί, δείτε τα στατιστικά της κίνησης του filmy.gr (Google Analytics) που θα σας αποσταλούν, και προτείνετε κι εσείς εκείνες τις τιμές που θεωρείτε πιο αποδοτικές για εσάς από αυτές που εμείς αρχικά θα σας ορίσουμε. Γνώμονας μας είναι η όλη αυτή διαδικασία να μην έχει μια ψυχρή εμπορικά μορφή, αλλά να αφήσει καταρχάς εσάς ευχαριστημένους σε όλα τα επίπεδα.

E-mail επικοινωνίας: stavros.ganotis@gmail.com

Σταύρος Γανωτής

διευθυντής filmy.gr