Συντάκτης: Σταύρος Γανωτής

Και τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε στα κανάλια να κόψουν τις διακαναλικές και μη εκπομπές για τα κόμματα; Μπορεί να μας στερούν ένα πρόγραμμα που θα χωρούσε καμιά παραπάνω ταινία, αλλά προέχει να λειτουργεί η δημοκρατία, και η δημοκρατία θέλει πολυφωνία και πρόσβαση αυτών των φωνών στα κοινά. Από την άλλη, δεν είναι ότι δεν έχει έστω και κάποιες ταινίες απόψε, περίπου βασικά όσες και χθες, είναι που αυτές δεν είναι και ιδιαίτερα σόι…

Μάλλον πιο σόι εντέλει είναι μια δική μας, που οι περισσότεροι θα αναγνωρίσουν τον τίτλο, αλλά ελάχιστοι λογικά έχει τύχει να τη δουν. Ο λόγος για το Μοναξιά μου Όλα (ΕΡΤ2, 23.55), ένα ερωτικό δράμα του Δημήτρη Παναγιωτάτου, που μπορείς να πεις ότι έχει ένα ενδιαφέρον, χωρίς όμως να ξεχωρίζει από τη φιλμογραφία του εν λόγω σκηνοθέτη μας. Είναι βέβαια φουλ από μουσική των Πυξ Λαξ, άρα όσοι πιστοί του δημοφιλούς γκρουπ προσέλθετε.

Κάτι γίνεται και με τα Στιγμιότυπα Πολέμου (STAR, 23.00), την πρώτη στην ουσία αγγλόφωνη ταινία του Ντάνις Τάνοβιτς, με επίκεντρο το πονεμένο Κουρδιστάν και πρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ, στο πλάι του Κρίστοφερ Λι. Όχι ισάξιο με άλλες δουλειές του δημιουργού του No Man’s Land, αλλά είναι το θέμα του που σε κρατάει.

Αυτά τα δύο για σήμερα, κι αυτά με το ζόρι, δεν έχει άλλα…

 

Ας τα δούμε αναλυτικά, μαζί με τα κανάλια και τις ώρες προβολών…

Η Πρόταση της Ημέρας:

ΕΡΤ2, 23.55 (??): Μοναξιά μου Όλα… 

Τα υπόλοιπα, με σειρά προβολής:

Από τα συνδρομητικά μας, στις ώρες αιχμής τους: 

 

??: Ελληνική Ταινία ?: Επαναπροβολή ?: Τηλεταινία

0: Κακή ? | 1: Μέτρια ? | 2: Ενδιαφέρουσα ? | 3: Καλή ? | 4: Πολύ Καλή ⭐ | 5: Αριστούργημα ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.