Συντάκτης: Σταύρος Γανωτής

Σήμερα η μικρή σινε-οθόνη μάς αναγκάζει να κινηθούμε σε ρηχά νερά. Στην κυριολεξία, όμως. Κι αυτό επειδή η σημερινή μας πρόταση είναι το Σε Ρηχά Νερά του Ζομ Κολέ-Σερά (ANT1, 22.45). Δεν είναι η μεγάλη ταινία, αλλά όπως όλες οι καλές καρχαριο-τρομάρες επιφέρει μια μικρή ανησυχία την επόμενη φορά που αποφασίζεις να κάνεις μια βουτιά στα γαλάζια νερά. Κυριότερο ατού του, ότι προάγει εν είδει κλειστοφοβικού περιβάλλοντος έναν βράχο λίγα μόλις μέτρα από την παραλία.

Αν αναζητείτε καλύτερη ταινία από αυτήν, τότε πρέπει μάλλον να ξενυχτήσετε. Κι αυτό επειδή το Πιάστε τον Κοντό του Μπάρι Σόνενφελντ παίζεται στο Open στις 02.30. Κωμικό, σατιρικό, εύστοχο, καλοερμηνευμένο, αλλά θα ήταν κατά πολύ ουσιαστικότερο αν το αναλάμβανε ο Ταραντίνο, μια και του ταίριαζε, που ήταν και υποψήφιος αρχικά να το σκηνοθετήσει.

Θα αναφέρουμε και το Μέσα στον Κυκλώνα (Open, 21.00), όχι επειδή είναι σόι ταινία, αλλά επειδή οι ταινίες καταστροφής πάντα έχουν ένα ενδιαφέρον, τουλάχιστον αν όπως εδώ δεν είναι “ψεύτικα” τα εφέ τους. Επίσης, για τους φίλους της δράσης και της αγωνίας, το Κρησφύγετο (STAR, 23.15) με τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ράιαν Ρέινολντς δεν είναι διόλου άσχημη πρόταση. Καταλήγουμε με κάτι το τελείως διαφορετικό, το ντοκιμαντέρ Πεθαίνοντας στο Γέλιο του Στέλιου Κούλογλου (ΕΡΤ2, 23.30), που παρουσιάζει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα μέσω της δύναμης του χιούμορ ως όπλο κατά των κακώς κειμένων. Όσο για το μεσημεριανό Θ.Β. Φαλακρός Πράκτωρ: Επιχείρηση Γης Μαδιάμ (Open, 17.00), ακόμα γελάω από την πρώτη φορά που το είδα μικρός…

 

Ας τα δούμε αναλυτικά, μαζί με τα κανάλια και τις ώρες προβολών…

Η Πρόταση της Ημέρας:

ANT1, 22.45: Σε Ρηχά Νερά ?

Τα υπόλοιπα, με σειρά προβολής:

Από τα συνδρομητικά μας, στις ώρες αιχμής τους: 

 

??: Ελληνική Ταινία ?: Επαναπροβολή ?: Τηλεταινία

0: Κακή ? | 1: Μέτρια ? | 2: Ενδιαφέρουσα ? | 3: Καλή ? | 4: Πολύ Καλή ⭐ | 5: Αριστούργημα ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ...

Μοιραστειτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.